brkrtp
Mobile App Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mobile App Developer
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Tartışmak istememeniz isabet olmuş, kırıcı olduysam kusuruma bakmayın. Katagori Google Optimizasyon ve ben google'ın verdiği hizmeti açıkladım. Google ile aynı düşüncede olmak zorunda değilseniz onun için çaba sarf etmenizin bir anlamı yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Ben google ile değil sizle aynı düşünde olmadığımı belirttim.:) İyi Günler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Burak bey alaycılıktan ziyade ben biraz işin esprisindeyim bu konuda 7 yıldır seo piyasasının içindeyim. google bu metinleri çok uzun zamandır kullanıyor. Fakat bizlere uygula dedikleri yöntemleri uygulayan siteleri değil. Diğer siteleri her zaman ön plana çıkarır.. Bu google un stratejisidir. Bir anlamda öyle yapmak zorunda ki insanlar google da üst sıralara çıkamasın adwords hizmeti alsın google da para kazansın.. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Ben sizin blogunuzu begenirim benim alanimla ilgimle alakalidir size yonlendirme olarak footer veya sidebar link veririm ve derim ki swvdigim adresler sunlardir. Kimse de buna karisamaz ;)
Gerekeni google zaten yapiyor, gelin güvey olmaya gerek yok derim.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster, Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1-) İspatları ve analizleri barındıran güzel bir rapor hazırlayarak link ticareti yapanları şikayet edebilirsiniz. (En başta paketçileri)
2-) Şikayetleri "Google Mühendisleri" değerlendirmiyor.
3-) Doğal link yoktur. Linkin gerçekliğini sağlamak sizin elinizdedir.
4-) Bu sistem hacklink'in önüne geçmek için hazırlanmıştır ve geçerliliğini yitirmiştir. Hacklink için farklı algoritmalar geliştirilmiştir. Bunlardan birisi de linkin sayfadaki ömrünü takibe alır. Eklendiği tarihten kısa bir süre sonra silinen hacklinkler çoğunlukla bu algoritmalardan birine takılır.
6-) Panda, Penguin vs. göstermelik algoritmalardır ve açıklanmayan yüzlerce algoritma vardır.
7-) Artık Panda, Penguin, Disavow Links makaleleri yazmayı bırakın. Bir şeyler üretin.
8-) Deneme yanılma yaparak çoğu algoritmayı çözebilir ve isterseniz isimlerini bile kendiniz verebilirsiniz.
9-) Oh rahatladım.
10-) Bu foruma ne olmuş böyle ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kullanıma bağlı olarak değişir eğer bizler gibi iyi yürekli insanlar iseniz etrafta çöp site olarak dolanan siteleri şikayet edebilirsiniz kötü ve art niyetli iseniz rakibinizi şikayet edebilirsiniz kullanım tamamen kişinin insiyatifinde konu için teşekkürler sitesini sırf link satış için açan bir kaç çöp siteyi şikayet ettim emekleri ile bir yerlere gelmek isteyen insanlara bir nebze faydam olduysa ne mutlu bana
www.parkpera.com