CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Ben sizin blogunuzu begenirim benim alanimla ilgimle alakalidir size yonlendirme olarak footer veya sidebar link veririm ve derim ki swvdigim adresler sunlardir. Kimse de buna karisamaz ;)
Gerekeni google zaten yapiyor, gelin güvey olmaya gerek yok derim.

Doğru zaten footer link ve google servisini tanıtan bir yazıydı. Beni ilgilendiren bir konu değil şikayet durumu footer link hakkında yazdıklarıma yorumlarınızı tabiki dikkate alacagım

Ek Olarak:

NDorteOrg adlı üyeden alıntı

1-) İspatları ve analizleri barındıran güzel bir rapor hazırlayarak link ticareti yapanları şikayet edebilirsiniz. (En başta paketçileri)
2-) Şikayetleri "Google Mühendisleri" değerlendirmiyor.
3-) Doğal link yoktur. Linkin gerçekliğini sağlamak sizin elinizdedir.
4-) Bu sistem hacklink'in önüne geçmek için hazırlanmıştır ve geçerliliğini yitirmiştir. Hacklink için farklı algoritmalar geliştirilmiştir. Bunlardan birisi de linkin sayfadaki ömrünü takibe alır. Eklendiği tarihten kısa bir süre sonra silinen hacklinkler çoğunlukla bu algoritmalardan birine takılır.
6-) Panda, Penguin vs. göstermelik algoritmalardır ve açıklanmayan yüzlerce algoritma vardır.
7-) Artık Panda, Penguin, Disavow Links makaleleri yazmayı bırakın. Bir şeyler üretin.
8-) Deneme yanılma yaparak çoğu algoritmayı çözebilir ve isterseniz isimlerini bile kendiniz verebilirsiniz.
9-) Oh rahatladım.
10-) Bu foruma ne olmuş böyle ?

2 Madde 8. maddenizdeki isimle bagdaştırabilirsiniz. Kimin kim oldugu pekte önemli değil. Üstü kapalı bir adlandırmaydı. Diğer maddelerinizi eleştirmeye luzum yok.