terzi312 adlı üyeden alıntı

İnternette hiçbir zaman sürekli bir kazanç söz konusu değildir.Herhangi bir arama motoru sisteminin değişmesiyle tepe taklak bile olabilirsiniz :)

Bende Bunu anlatmak istiyorum. Ya kendimi ifade edemiyorum yada anlam veremiyorlar. :)

Almina adlı üyeden alıntı

Bu şekilde resimle anlatsanız zaten uzamazdı ki normal fiyatına satmışsınız zaten siteyi. Resme bakınca, günlük 21$'ın bir kere kazanıldığını görüyorum. 5$ da var. Sizin işte alan memnun satan memnun olmuş, gerisi boş, ben sadece kendi düşüncelerimi yazdım zaten.

Ama halen Vicdanım rahat değil.. Çok söyledim diye ama bir konu açmıştım değerlendirmeler 1.200 ile 2.000 TL arası idi.

salaranprensi adlı üyeden alıntı

Hocam siz satmışsınız benim içim acıyor:( Beleş vermişsiniz. Sizin verdiğiniz site en az 4000 TL ederdi.

Yapmayın hocam bakın kaç defa söyledim Yarını belli olmayan bir site ben karımı yeterince yaptım ama halen de vicdanen rahat değilim diyorum ki siteyi sattığım arkadaşıma hemen hemen haftada 2 3 defa sorarım ne kadar kazandın, ne kadar hit oldu. Vermiş olduğum pişmanlıktan değil kesinlikle. Almış olduğum ücreti çıkarması ve bana o paranın helal olması benim için önemli :)