Süha Mete adlı üyeden alıntı

Sadece aptallar 8 saat uyur kitabı başlangıç için mental olarak ve pratik olarak sizi hazırlayabilir hocam. Gidin alın okuyun çook faydalı ve zevkli bir kitap eğer ki faydalanmaya niyetlenirseniz.

Onun dışında o kitabı okuduktan sonra da yavaş yavaş düzeninizi kurmak için adımlar atarsınız umarım. Başka tavsiye düşmez koca kitap yeteri kadar anlatmış sahip olduğum düşünceleri :)


bak kesinlikle almam gerekiyor bu kitabı bellki yardım edecek bir açıklaması var

Ek Olarak:

Walkvery adlı üyeden alıntı

Aklına ne geliyor ona göre de değişiyor, Mesela ben 11 ay önce terk edildim 2 ay sonra sevgilim oldu. Beni eski sevgilisiyle terk etti ve benimleyken 6 erkekle beraber olduğunu öğrendim. :) Sürekli içtim uyku yok 91.50 kilo oldum. Arkadaşlarımın sayesinde unuttum, Gündüz öğlen 12 de çıkıyorum gece 12.30'da geliyorum çok güzel kafa dağıtıyorsun yoruluyorsun. Eve gelince direk uyumuş oluyorsun.:)


hocam benim öyle eğlenme gibi bir huyum yoktur evden pek çıkmam sadece işlerimi evden yönetirim müşteriye gidilecekse aracımla gider gelirim

Ek Olarak:

Elipveres adlı üyeden alıntı

Şu an'dan itibaren yarın gece 12:00'a kadar hiç uyuma. Muhtemelen uykun gelecek o saatte sabaha alarm'ı kurup erkenden kalk. 1-2 gün böyle devam edince düzene girecektir elbet.


denedim ama olmadı

Ek Olarak:

errorcode adlı üyeden alıntı

Alarm kur uyandırır. Ben 5 de uyuyup 8-9'da kalktığımı biliyorum. :)


davul çalsan uyanmam vallahi o derece derindir uykum