Arkadaşlar herkese merhaba. Geçenlerde sahilde kuzenim ve kardeşimle otururken lösemili küçük bir çocuk gördüm ve gidip güldürdüm. Daha sonra fark ettim ki o çocuğun kendi gülüşlerinde hissettiği mutluluk aslında beni de mutlu ediyordu.
Bir karar verdim, haftanın bir günü lösemili çocukları güldürmek için palyaçoluk yapacaktım fakat üniv. okumak için gittiğim yerde böyle bir imkanım yok malesef. Yani küçük bir ilçe olduğu için böyle bir şey yapabilmem imkansız.
Bende ne yapsam ne yapsam diye düşünürken aklıma kitap yazmak geldi.
Kitapların basım ücretleri gibi masrafları çıkarıldığında geriye kalan tüm paranın Lösev'e gitmesini sağlamayı düşünüyorum. Böyle bir şey için yazdığım kitap satılır mı?
Ne şekilde tanıtım yapabilirim? Lösemili minik kardeşlerimizi mutlu etmek için fikirlerinize ihtiyacım var. Kitaptan 5 kuruş kendime almayacağım. Kitabın satışından gelen tüm para masraflar çıkarıldığında Lösev'e gidecek.
Kitap içerisinde büyük anlamlar taşıyan diyaloglarla dolu ve sonu harika biten bir roman olacak.
Her türlü öneriye açığım şu an, oturup fedakarlık yapıp kitabı tüm enerjimle yazacak ve emek vereceğim. Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.