Smyrna35 adlı üyeden alıntı

Merhaba,
Bu fikrinizden ötürü sizi tebrik ederim.
Şöyle bir kitap yazabilirsiniz. Erol GÖKA 'nın "Hoşçakal" adlı bir kitabı vardı ve okudum. Bu kitapta ölüm ile ilgili bazı şeylerden bahsediyordu tek konu ama baya bir derindi.
Demek istediğim o kitapta kullanılan dil gibi bir dil kullanıp insanlara bu hastalık hakkında bilgiler/bilgilendirmeler yapıp ve onların hayatlarında ne gibi değişmeler olduğunu gözlemleyip bir kitaba dökebilirsiniz.
Kitabı yazdınız diyelim ilk bir düşük stok sınırı ile üretirsiniz atıyorum 100 stoklu bir seri yaparsınız. Eğer baktınız satılıyor daha sonra bu sayıyı bir daha bastırırsınız böyle böyle gider. Kitap yazarsanız ve satışa sunulursa bende almak isterim.
Tekrardan böyle çalışma için teşekkürler.

Asıl yorum attığınız için ben teşekkür ederim. Kitabı kesinlikle yazacağım. Bu benim bu konudaki son kararımdır. Çok güzel bir öneride bulundunuz, ölümü daha etkileyici bir anlatımla okuyucuya vererek, merakla dolu (sürükleyici) ve ara ara anlamlı diyaloglarla zenginleştirerek kitabın harika bir hal almasını sağlayabilirim.
Önerinizi kesinlikle değerlendireceğim.
Aslında WMAraci.com ailesi olarakta özel bir stok bastırılabilir, yaklaşımınız çok mantıklı.

Ek Olarak:

sinans1996 adlı üyeden alıntı

Gerçekten sizi tebrik ederim. Her hangi bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa lütfen söyleyin. Reklam işinizi ben hallederim...

Teşekkür ederim, ihtiyaç olarak bütçem olmadığı için kitap bittikten sonra stokları arkadaşın dediği gibi önce azar azar bastırarak ilerleteceğimiz için sadece tanıtım kalıyor geriye. Belki sizin gibi birçok arkadaş kitabın tanıtımı konusunda yardımcı olmak isteyebilir.

Kitap bittikten sonra ilk işim size ÖM göndermek olacak, tekrardan teşekkür ederim katkıda bulunmak istediğiniz için.