Aslında birkaç yazarın ev adreslerini öğrenip kitaba önsöz yazdırmayı düşündüm, eğer lösemili kardeşlerimiz için onlarda yardımcı olmak isterlerse muhtemelen önsözü yazarlar ama bu biraz uğraştıyor tabi, tanıdık vasıtasıyla yazdırılabilirse çok çabuk hallolur.
Aynen öyle oluyor, yayınevi o durumda masrafları karşılıyor ki o tür bir yayınevi basarsa kitap çok satacaktır, böylece Lösev'e insanlar belkide farkında bile olmadan çok fazla bağış yapacaklardır.
Kısacası o beğendirme kısmının sağlam bir yazara önsöz yazdırmaktan geçtiğini düşünüyorum ama bundan tam emin değilim hocam.
Aynen öyle oluyor, yayınevi o durumda masrafları karşılıyor ki o tür bir yayınevi basarsa kitap çok satacaktır, böylece Lösev'e insanlar belkide farkında bile olmadan çok fazla bağış yapacaklardır.
Kısacası o beğendirme kısmının sağlam bir yazara önsöz yazdırmaktan geçtiğini düşünüyorum ama bundan tam emin değilim hocam.
Bence gayet güzel bir fikir. Kendinize benimsediğiniz amaçta çok güzel. Başarılı olacağını düşünüyorum.
Dediğim gibi büyük yayınevlerini arayın, görüşün. Diğer türlü matbaa ücretiydi, dağıtım ücretiydi bir sürü masraf yapmanız gerekecek ve fazla bir gelir yapamayacaksınız muhtemelen. Bence sosyal proje içeren bir kitap olduğu için yayınevlerine iyi bir kitap götürürseniz ve iyi bir sunum yapabilirseniz onaylanma ihtimali yüksek.