KDOGAN adlı üyeden alıntı

Asıl yorum attığınız için ben teşekkür ederim. Kitabı kesinlikle yazacağım. Bu benim bu konudaki son kararımdır. Çok güzel bir öneride bulundunuz, ölümü daha etkileyici bir anlatımla okuyucuya vererek, merakla dolu (sürükleyici) ve ara ara anlamlı diyaloglarla zenginleştirerek kitabın harika bir hal almasını sağlayabilirim.
Önerinizi kesinlikle değerlendireceğim.
Aslında WMAraci.com ailesi olarakta özel bir stok bastırılabilir, yaklaşımınız çok mantıklı.

Ek Olarak:

Teşekkür ederim, ihtiyaç olarak bütçem olmadığı için kitap bittikten sonra stokları arkadaşın dediği gibi önce azar azar bastırarak ilerleteceğimiz için sadece tanıtım kalıyor geriye. Belki sizin gibi birçok arkadaş kitabın tanıtımı konusunda yardımcı olmak isteyebilir.

Kitap bittikten sonra ilk işim size ÖM göndermek olacak, tekrardan teşekkür ederim katkıda bulunmak istediğiniz için.

Hocam tanıtımı ben bi vine çekerim sizin için oldukça da yüksek sayfalar da reklamınızı yaparım ve 100 liraya kadar reklam verebilirim Facebook'a siz yazın ve reklam için bana haber verin yeterli olacaktır.