-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hizalamaya dikkat etmelisinn
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** V**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam sade olmuş fakat inanılmaz sade. Yani böyle bir siteye girsem bu site aklımda kalmaz. Sitenin bir albenisi yok. Mesela webmaster forumlarına bakın. Çoğu forum sitesi karışıktır ve güzel tasarıma sahip değildir. WMaraci ve yeni açılan bazı forumlar tasarım açısından şıktır ve kullanıcıya bir daha siteye girmesi açısından mesaj verecek düzeydedir. Tasarımını yaptığınız sektörde inanılmaz rekabet var. Bu tasarımla rekabette fazla bir avantaj sağlanacağını sanmıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Graphic Designer
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Tasarlanan bazı şablonlarda ki şu background a nick yazmaya anlam veremiyorum. Tasarımınızı burada görüşe çıkartıyorsunuz. En ince ayrıntısına kadar tasarımda dikkat çekici ve hoş önizlemeler kullanılmalı. 1 sütuna 2 öğe sığdırmanız kötü olmuş. Navigation lar birbirine girmiş. ilk 3 sütuna farklı kategorili( popüler, son eklenen vb) koyabilir, kalan girdilere de thumbnailleri yerleştirebilirsiniz. Solda ki reklam alanını genişletebilir, widgetlere uygun optimize edebilirsin. Başlıklara, açıklamalara ve linklere ayrı renkler uygulayabilirsin. Tek 2 renk biraz sıkıcı geldi.
grafikrin.com | Stunning Ideas | Ücretsiz Grafik Tasarım Elementleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
çok güzel bir çizgi film izleme sitesi yapılabilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Güzel Ellerine Sağlık ... tabi arkadaşların eleştirilerine de bazı noktalarda katılıyorum. En üstte bir video slider siteye biraz daha hareket katabilirdi.