Yeter Baskan adlı üyeden alıntı

hizalamaya dikkat etmelisinn

BASocial adlı üyeden alıntı

Hocam sade olmuş fakat inanılmaz sade. Yani böyle bir siteye girsem bu site aklımda kalmaz. Sitenin bir albenisi yok. Mesela webmaster forumlarına bakın. Çoğu forum sitesi karışıktır ve güzel tasarıma sahip değildir. WMaraci ve yeni açılan bazı forumlar tasarım açısından şıktır ve kullanıcıya bir daha siteye girmesi açısından mesaj verecek düzeydedir. Tasarımını yaptığınız sektörde inanılmaz rekabet var. Bu tasarımla rekabette fazla bir avantaj sağlanacağını sanmıyorum.

msain1536 adlı üyeden alıntı

Tasarlanan bazı şablonlarda ki şu background a nick yazmaya anlam veremiyorum. Tasarımınızı burada görüşe çıkartıyorsunuz. En ince ayrıntısına kadar tasarımda dikkat çekici ve hoş önizlemeler kullanılmalı. 1 sütuna 2 öğe sığdırmanız kötü olmuş. Navigation lar birbirine girmiş. ilk 3 sütuna farklı kategorili( popüler, son eklenen vb) koyabilir, kalan girdilere de thumbnailleri yerleştirebilirsiniz. Solda ki reklam alanını genişletebilir, widgetlere uygun optimize edebilirsin. Başlıklara, açıklamalara ve linklere ayrı renkler uygulayabilirsin. Tek 2 renk biraz sıkıcı geldi.

BRHMCR adlı üyeden alıntı

çok güzel bir çizgi film izleme sitesi yapılabilir

cumak27 adlı üyeden alıntı

Bence gayet güzel olmuş bende tema çalışmalarına yorum yapanları anlamıyorum bir tasarım olur birileri der çok sade, başka bir tema çıkar bu seferde birileri yazar sade olması gerek karmaşık siteye kimse girmez :) Bana göre gayet güzel olmuş arka plan olarak

Bu değil ama bunun gibi olan resimler var adını tam olarak bilmiyorum... kullanırsan güzel olabilir bence :)

ereglibilgisayar adlı üyeden alıntı

Güzel Ellerine Sağlık ... tabi arkadaşların eleştirilerine de bazı noktalarda katılıyorum. En üstte bir video slider siteye biraz daha hareket katabilirdi.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Söylediğiniz bazı şeyler bana da mantıklı geldi. Revize etmeyi planlıyorum.