-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
WordPress 4.0 güncellemesini yapmayan arkadaşların yapmalarını önermiyorum... Öncelikle bunu belirterek başlayayım istedim cümlelerime...
Bizler için önemli olan nedir? Sitenin daha çok konu ekleme kısmı ile ilgileniriz öyle değil mi? Konu eklerken yeni sürümde: Ben kendi adıma, önce resim, sonra yazı ekler, ardından yukardaki başlık kısmını halleder, sonrasında All İn Seo eklentisinin gerekli bölümlerini doldurmak için aşağı inerim, sonrasında da sağdaki etiket, ve kategori kısımları ile zamanlamayı gerçekleştirir, konumu eklerim.
Yeni sürümde, resim, yazıyı eklemenizin sonrasında, yukarı çıkıp başlık eklemek istediğinizde, oldukça işkence çekiyorsunuz, "Acaba sayfa nereden başlık kısmına doğru çıkacak" Ya arkadaş, her şeyi tek ekrana sığdırmak istemişsiniz ok de, başlık da bir yazının en can alıcı noktası, neden başlığı da sığdırmadınız o ekrana, çıkması bu kadar zor olacaksa?
Sabahtan beri bunun derdindeydim de bunun için konu açmaya yazmaya falan gerek yoktu. Ama biraz önce, resim eklemek için Ortam Ekle'ye tıkladığımda, hiç bir etkinlik göremedim. Neyse, resim kodunu ekledim, yazımı az önceki sıralama ile hazırladım; sağda bulunan etiket kısmını da doldurup Ekle'ye bastığımda, etiketlerin de eklemnmediğini gördüm. Acaba hostta mı sorun var diyerek, aynı sunucuda bulunan, güncelleme yapmadığım başka bir sitemde deneme yaptım, hiç bir problem yok...
En kısa zamanda bu sorunların düzeltilmesini, Kendi adıma istiyorum... Başka arkadaşlar da istiyordur eminim, baktığımda, güncelleme sonrası oldukça sorun yaşayan arkadaş olduğunu gördüm. Bu nedenle bu bilgileri paylaşmak istedim; güncellemeyen eski sürümde kalmaya devam etsin bence...
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
WEBMASTER/GRAFİKER
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bende 4.0 kullanıyorum hiç böyle sorun yok:)
GrafiMarkt,Webmarkt,HostingBurda
AKDNZ
#Sunucu Kurulumu
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ağ Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Sorun çok, en kısa zamanda bir güncelleme gelecektir. Bende pişman oldum güncellediğime.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci,Web Developer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben hiç bir sorun yaşamadım. Kalitesiz tema ve eklenti kodlamalarıda bu sorunlara neden oluyor olabilir, sunucunuzdaki başka şeyler neden oluyor olabilir. Herşey kaliteliyse sorun çıkmıyor, en azından bende çıkmıyor :)
Coder on the Road | https://twitter.com/coderontheroad
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Açıkçası bende 4.0'a yüklediğimden beri çok memnunum. Hiç bir sorun ve sıkıntı yok hocam :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmam Hatip
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben ilkez kullanıyorum üçretli temamızıda aldık allaha şükür daha bir sorun yok gibi öğrenmeye çalışıyorum
http://dhbt.blogspot.com.tr Deneme
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İlginç, o zaman iki gruba ayrıldık demektir, ama, yaşadığım bu sorunların tek bir sitede olmadığını; ve, konuda da belirttiğim gibi, güncelleme sonrasında sorun yaşayanların olduğunu da belirtmeden geçemeyeceğim. Ne demişler, gülmeyin komşunuza... :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çevre Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sosyaloyuncu adlı üyeden alıntı
Ben hiç bir sorun yaşamadım. Kalitesiz tema ve eklenti kodlamalarıda bu sorunlara neden oluyor olabilir, sunucunuzdaki başka şeyler neden oluyor olabilir. Herşey kaliteliyse sorun çıkmıyor, en azından bende çıkmıyor :)
Temayla alakasını anlayamadım? Wordpress'in içerik yönetici panelinden bahsediyor arkadaşlar.
Bende de buna benzer sorunlar var. Yandex kullanıyordum şuan chrome kullanıyorum bu nedenle.
Yeşil Aşkı - Herşey Sevmekle Başlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
7 sitemde 4.0 aktif kullanıyorum sorun görmedim.