iTunes'ın iOS için olan versiyonundan haberiniz yok sanırım. Oradan müzik, film vs satın alıp, direk dinleyebiliyorsunuz. Başka türlü bilgisayardaki müzikleri yükleyebilirsiniz ama o da bilgisayarsız olmaz ki zaten.
Ayrıca lütfen aydınlatırmısınız piyasaki telefonların apple'ın yetişemedi teknolojilerinden.
Tartışma olması için demiyorum yanlış anlamayın lütfen. Merak ettim. :)
Ayrıca lütfen aydınlatırmısınız piyasaki telefonların apple'ın yetişemedi teknolojilerinden.
Tartışma olması için demiyorum yanlış anlamayın lütfen. Merak ettim. :)
Yükleme işini anlamadınız. Itunes olmadan dosya transferi yapılmıyor.
Birde Apple'ın diğer firmalardan geri kaldığı teknolojiler:
Hafıza kartı takabilme.
4k ekran teknolojisi.
4k video çekme.
Programsız bilgisayara dosya atabilme ve programsız bilgisayardan dosya alabilme.
Diğer telefonlar ile iletişime geçebilme.
FM radyo
Düşük kamera çözünürlüğü
Apple'ın geç keşfettiği teknolojiler:
Full HD ekran
NFC
İnteraktif kol saati
Yatay ekran
Ama bunlardan en büyük sorunu, Itunes olmadan dosya transferi yapılamaması ve Iphone harici telefonlarla iletişim kuramaması. Geçen sene olsaydı, ha derdik, bunlar önemli değil. Ama son teknolojiye baktığın zaman artık telefonlar 4k video çekiyor, yüksek çözünürlüklü ekranları var, su geçirmiyorlar. Bende 5S aldım. GoPro kamerayı IOS uygulamasından kontrol edebilmek için. En çok dosya transferi olayından muzdaribim. Bisiklete biniyorum, video çekiyorum. Arkadaşlara çektiğim videoyu ancak ertesi gün gönderebiliyorum. Al hafıza kartından at kendine, bluetooth ile göndereyim yada laptopu aç atayım olmuyor. Vs işte. Kasası çok güzel ama ona diyecek laf yok.