Aslında sadece yazıyı beğenmek yeterli olur sanmıştım ama demek ki olmuyormuş ;) Yazı çok güzel ve yazıya eklemek istediğim husus ise, para kazanırım umudu ile site açanlardan para kazanmaya çalışanlar. Asıl, sorun burada başlıyor. Genele bir bakın, belki biz bu işi severek yaptığımızdan dolayı daha yoğun şu SEO sitelerine bakıyor ve kontrol ediyoruz ama yeni başlayanlar ile bazen karşılaşıyorum. Hepsi sürekli bu SEO sitelerine bakıyorlar ve hatta çoğu bunlara para verip, sözde hizmet alıyorlar. Bana göre en kaliteli SEO'cular bile internette ne yaptığını bilmiyor. Bu kişilere tek kuruş dâhi vermek, insanın kendisine yapacağı kötülüktür. Bende yeni bir haber sitesi açtım fakat asıl amacım bunu liste sitesine çevirmek. Fakat listeler zaman alıyor ve ben bazen aralara haber vb. sıkıştırıyorum. Bu da benim taktiğim. Daha geçen yıl Google News saçma sapan haber sitelerine yer vermiyordu. O da sapıttı ve bugün yazdığım bir asayiş haberi her haber sitesinde farklı şekilde olduğu yazıyordu. Şu hamile eşini öldüren caninin haberi. Yani, yeniler yalnızca bu işten ekmek yiyenlerin ekmeğine bal, kaymak oluyorlar ve ceplerindeki paraları bunlara harcıyorlar. Bu nedenle bırakalım, bu kaymağı yesinler gözüyle bakmadığım için yazıya katılıyorum.