Sizin bu haykirisiniza katilmiyorum insanlar site acacak cöp olacak kapanacak daha sonra tekrar acacaktir kimse webmaster olarak dogmuyor.ilk site acma deneyimini acemilik ve heveslerden oturu insanlari bu isten sogutamazsiniz.Kimseden bir sektöre yogunlasmasini bekleyemezsiniz google diye bir sey var yazarim ogrenmek istedigim konuyu herhangibir siteden ogrenirim hurriyet milliyetmis bicaps mis cogu ziyaretci sitenin adina bakmadan girer okur ogrenir filmini izler cikar.
farketmiyorsunuz ama sizin gibi düşünceler yüzünden gelişemiyoruz, birisi denemişse ve kaybetmişse diğeride deneyip niye kaybeder ki? bana bunu açıklayabilir misiniz.biz burada kimsenin sorun yaşamaması için uğraşıyoruz.en insanları bu işten soğutmuyorum aksine daha iyi bir başlangıç yapmalarını sağlıyorum.ayrıca bu sektöre yönelin felanda demedim konuda.
başlıkla ne alakası var bu anlattıklarınızın ?
yazacak birşey bulamadım.tüm yorumları okuyun lütfen.
Terbiyesiz ve seviyesiz birisin. İnsanlar başlar, öğrenir, geliştirirler. Bunu yargılamak veya akıl vermek sana düşmez. Bana spamcı diyorsun. Spam yaptığımı nerede gördün? http://wmaraci.com/forum/beyin-firtinasi/c-alinti-almak-zorunda-kaliyorum-napmaliyim-177920.html ama sen kendi konunda hırsız olduğunu söylüyorsun. Alan adı alacaklar okusun başlığı ile girdiğim konu saçma sapan yazılarınız var. Gerçekten vakit kaybı olduğu için yorum yaptım.
wmaraci konu geçmişine baktım ve nedense full site tanıtımı yapmışsın.Ayrıca o konudan bilgi aldıktan sonra wattpad'tan aldığım hikayeleri kaldırdım.Evet en azından hırsız olduğumu kabul ettim.Vakit kaybıysam gidip başka işlerinizle uğraşın.