lostyazilim

wmarge.com Domainini Nasıl Değerlendire Bilirim ?

17 Mesajlar 2.847 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

uzmanegitimi uzmanegitimi webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 25.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 26 / 25
  • Ticaret 0, (%0)

bjlkl adlı üyeden alıntı

vb almak zorunda değilsin. mybb de işini görür bana sorarsan. ille de paralı bir forum altyapısı satın almak zorunda değilsin

hocam mybb hiçbir wm forum sitesinde tutmadı.. webmasterler vbulletin olmayınca üye bile olmuyorlar. üyeliği bırak siteden hemen çıkıyorlar..

bana göre işi en başından kaliteli tutmak gerek...

wmaraci
reklam

guzelmedya guzelmedya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek sosyal medya hizmetleri
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** T**
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 15 / 15
  • Ticaret 9, (%100)
iyi bir forum sitesi kururabilir
ilgilenirseniz büyük bir site haline getirebilirsiniz.

Saygılarımla
uzmanegitimi

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 25.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 26 / 25
  • Ticaret 0, (%0)

guzelmedya adlı üyeden alıntı

iyi bir forum sitesi kururabilir
ilgilenirseniz büyük bir site haline getirebilirsiniz.

Saygılarımla

hocam ilgilenme kolay ilgilene bilirim.. fakat vbulletin çok az bilgim var... birde yatırım yapmak gerek yatırımı yapacak şuan gücüm yok...

ayrıca ilk başta wm formu için hangi yol izlenmeli bunuda bilmiyorum.... misalen vb lisansı aldım, formu kurdum, forumu kurmakla bitmiyor...

bu yüzden işe amatör olarak başlamak istemiyorum... vbulletini iğneden ipliğe kadar iyi bilen ve gerekli site için giderleri yapa bilen arkadaşlarla ortak olup bu işe öyle girmek istiyorum...

guzelmedya guzelmedya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek sosyal medya hizmetleri
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** T**
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 15 / 15
  • Ticaret 9, (%100)

uzmanegitimi adlı üyeden alıntı

hocam ilgilenme kolay ilgilene bilirim.. fakat vbulletin çok az bilgim var... birde yatırım yapmak gerek yatırımı yapacak şuan gücüm yok...

ayrıca ilk başta wm formu için hangi yol izlenmeli bunuda bilmiyorum.... misalen vb lisansı aldım, formu kurdum, forumu kurmakla bitmiyor...

bu yüzden işe amatör olarak başlamak istemiyorum... vbulletini iğneden ipliğe kadar iyi bilen ve gerekli site için giderleri yapa bilen arkadaşlarla ortak olup bu işe öyle girmek istiyorum...

Hocam söyle bir fikir veriyim ozaman blog/haber tarzı birseyler kur google reklam falan yavaş yavaş gelir elde edin. baktınız tutuyor. site.com/forum şeklinde forum sitesi kurun tabi ilk başlarda haber blog tarzı birseyler yapmanızı tavsiye ederim sonrası ise kalmış

Saygılarımla
uzmanegitimi

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

bjlkl bjlkl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)
usta ben bu konuyu anlamıyorum. vb olsa ne olur mybb olsa ne olur. bir forum sitesini forum altyapısına bakarak değerlendiriyorsa insanlar kendilerini sorgulamalı. niçin mybb tabanlı güzel bir wm sitesi kurulamasın. mybb vb ye göre daha rahat bir panale sahip bence. çünkü vb birforumda modluk yapıyorum ve çok da kolay değil kullanması ama tek de girişsen öğrenebilirsin vb kullanmayı ama buradaki sorun sadece vb lisansı da değil. forum sitesi kuracaksan alacağın serverın da aylık bir masrafı olur. bu da önemli bir nokta

kramper kramper <?php echo "hi world!" ?> Kullanıcı
  • Üyelik 29.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazılım &amp; SEO
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 1197
  • Beğeniler 56 / 168
  • Ticaret 37, (%100)
Alıcı varsa sat illa bir şey yapacam diyosan kaliteli bir tema ile wm forumu kur vb olur mybb olur xenforo olur. Durumun kötüyse mybb veya smf kur. Özen foruma iyi yerlere gelir.
uzmanegitimi

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 25.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 26 / 25
  • Ticaret 0, (%0)

bjlkl adlı üyeden alıntı

usta ben bu konuyu anlamıyorum. vb olsa ne olur mybb olsa ne olur. bir forum sitesini forum altyapısına bakarak değerlendiriyorsa insanlar kendilerini sorgulamalı. niçin mybb tabanlı güzel bir wm sitesi kurulamasın. mybb vb ye göre daha rahat bir panale sahip bence. çünkü vb birforumda modluk yapıyorum ve çok da kolay değil kullanması ama tek de girişsen öğrenebilirsin vb kullanmayı ama buradaki sorun sadece vb lisansı da değil. forum sitesi kuracaksan alacağın serverın da aylık bir masrafı olur. bu da önemli bir nokta

hocam daha önce tema sitem vardı, hit çekmek adına googleye webmaster formu yazardım ilk birinci sayfasından, 20. sayfasına kadar ne kadar wm forumu varsa girip üye olarak o sitede temaları paylaşıyordum... günlük referans linki ile siteme gelen hitlere bakardımen büyük wm lerden tutun en küçüğü bile günde 3 veya 3 hit gönderiyordu, ama mybb haftada bazen ayda bir hit gönderiyordu.. şimdi diyeyeksin sen gelen hitlerin mybb mi vb sitelerden geldiğini nasıl anlıyordun.. ilk başlarda hangi site linki ile siteme gelmiş ise o siteye girip bakıyordum.

Aslına bakarsan ben eski bir mybb kullanıcısıyım, zamanından islami forum kurmuştum günlük 1000 kişi giriş yapıyordu..

daha sonra bir arkadaşım mybb wm kurdu aylarca uğraştı hatta bende yardımcı oldum siteyi konular doldurduk siteye hitler çektim ama gelen hitlerin %10 üye oluyordu ve ve tekrar geri gelmiyorlardı..

şimdi bu yazımı yanlış anlama kardeşim webmasterler vb siteye alışkın vb olmuyorsa işte olmuyor...

eğer mybb de projem tehlikeye girecek olmasa gel kardeş bana ortak ol senle mybb kuralım, derdim...

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al