bjlkl adlı üyeden alıntı

usta ben bu konuyu anlamıyorum. vb olsa ne olur mybb olsa ne olur. bir forum sitesini forum altyapısına bakarak değerlendiriyorsa insanlar kendilerini sorgulamalı. niçin mybb tabanlı güzel bir wm sitesi kurulamasın. mybb vb ye göre daha rahat bir panale sahip bence. çünkü vb birforumda modluk yapıyorum ve çok da kolay değil kullanması ama tek de girişsen öğrenebilirsin vb kullanmayı ama buradaki sorun sadece vb lisansı da değil. forum sitesi kuracaksan alacağın serverın da aylık bir masrafı olur. bu da önemli bir nokta

hocam daha önce tema sitem vardı, hit çekmek adına googleye webmaster formu yazardım ilk birinci sayfasından, 20. sayfasına kadar ne kadar wm forumu varsa girip üye olarak o sitede temaları paylaşıyordum... günlük referans linki ile siteme gelen hitlere bakardımen büyük wm lerden tutun en küçüğü bile günde 3 veya 3 hit gönderiyordu, ama mybb haftada bazen ayda bir hit gönderiyordu.. şimdi diyeyeksin sen gelen hitlerin mybb mi vb sitelerden geldiğini nasıl anlıyordun.. ilk başlarda hangi site linki ile siteme gelmiş ise o siteye girip bakıyordum.

Aslına bakarsan ben eski bir mybb kullanıcısıyım, zamanından islami forum kurmuştum günlük 1000 kişi giriş yapıyordu..

daha sonra bir arkadaşım mybb wm kurdu aylarca uğraştı hatta bende yardımcı oldum siteyi konular doldurduk siteye hitler çektim ama gelen hitlerin %10 üye oluyordu ve ve tekrar geri gelmiyorlardı..

şimdi bu yazımı yanlış anlama kardeşim webmasterler vb siteye alışkın vb olmuyorsa işte olmuyor...

eğer mybb de projem tehlikeye girecek olmasa gel kardeş bana ortak ol senle mybb kuralım, derdim...