Merhabalar,
Arkadaşlar size içinde bulunduğum durumdan ve fikrimden bahsetmek istiyorum. Ben bu sene üniversite sınavına girecek ve seneye üniversite okuyacağım. Önümde 1 yıla yakın bir süre var. Bu sürede sınava çalışırken bir yandan da bir site yapıp az çok üniversitede para kazanmak istiyorum. Yani aileme çok fazla yük olmak istemiyorum artık.
Bunun için bir site fikri buldum ancak bu ülkede ne kadar ilgi çekebileceğini kestiremedim. Ben bilim, uzay, evren, mitoloji gibi kavramlara merak duyan biriyim. WordPress tabanlı bir sitede olabildiğince sade bir temayla bu kategorilerin işlendiği bir blog açmayı düşünüyorum.
Aklımdan birçok fikir geçti ancak düşündüğüm zaman zevk alarak, sıkılmadan yapabileceğim sayılı alanlardan biri olduğunu fark ettim. Yani ben bu tarz bir site yapmak istiyorum.
Normalde sadece hobi için yapıp insanlara yardımcı olmayı ve bir şeyler öğretebilmeyi hedeflerdim ancak durumum gereği biraz da kazancı düşünmüyor değilim. Bu tarz bir site ülkemizde hitap edecek kişi bulabilir mi sizce? Birkaç benzer site buldum aktifliğine baktığımda tahminimce 1000 tekil hiti geçen yok aralarında.
Sizce bu kategorilerde bir siteyi zevkle, hobi olarak ilerletirken bir yandan da az çok harçlığımı çıkarabilir miyim? Görüş ve tavsiyelerinize açığım.