hocam ben sizin yerinizde olsam matematikten daha fazla soru yapmaya bakardım fakat benim temelim iyi günde 2-3 saat çalışsam yeter diyorsanız emek verilen her site amacına ulaşır :)
Hocam ilk baraj sınavı olan YGS'den iyi kötü bir puan alabileceğim. İstediğim alan İngilizce öğretmenliği olduğu için daha çok dil çalışmam gerekiyor. Onu da siteye ekleyeceğim makaleleri yabancı kaynaklardan alacağım ve bir şeyler ekleyeceğim kendimden de. Bu sayede hem az çok kazanç hem de İngilizce pratiği kazanacağım. Yani en azından öyle umut ediyorum. :)
Diğer mevzu ise şöyle. Mesela ben Türkiye'de x dalındaki lider site olurum. Ama o x sektörü çok az ilgi görüyorsa benim 1. olmam pek bir şey değiştirmez. Yani onu merak ediyorum, bu sektörde durum nedir diye. Teşekkür ederim yorum için. :)
hocam bu işler hic belli olmuyor tıklama oranı ne kadar iyi olursa olsun hitin yüksek olsun mesela bizim güvercin sitemizin icin arayan bir sürü siteden öğreniyorlar ama reklamlar biraz gelir getiyor ondan sonra tamamen dikkat cekmeye kalıyor şimdi bende wp sistemine geçtim deniyorum fusiondan daha cok tıklama oldu ama millet diğer siteye bağlanmış şimdi ne söylesek boş ama şurasınıda ifade etmeden geçmiyim fikir ve projen güzel ilerde az veya cok birşey olucaktır.Rabbim kazançlarımızı artırsın umarım aynı durumdayım hayırlısı ile...
Reklam olayı dediğiniz gibi hocam. Tıklamalar sürekli değişiyor. Ama ben atıyorum günlük 2000-3000 hite ulaşsam, yaptığım şeyin insanlara yaradığını görsem sevinirim yine. Az çok geliri de yeter. Zaten harçlık diyorum ev geçindirmeyeceğim olduğu kadar. Korktuğum şey sıfır çekmek. Ama fikrimi güzel bulan birilerinin olması güzel. Teşekkür ederim yorum için, hayırlısı olsun hepimiz için. :)