Aynı yollardan geçmiş biri olarak size tavsiyem kesinlikle bu sene web sitesi işine girmeyin. Bunun için çok geçerli bir sebebiniz var, YGS. Bir tarafta hayatınızı nasıl kazanacağınızı belirleyen bir sınav var, diğer tarafta ise günü, ayı veya yılı kurtarma ihtimaliniz olan bir düşünce. Amacınıza saygı duymak gerekir, aileye yük olmamak. Ancak işler yolunda gitmezse bir yıl daha YGS kursuna gitmeniz gerektiğinde kurs parasını kim ödeyecek? Harçlık meselesi nasıl olacak? Biraz da bu açıdan düşünmeniz gerekir. Şu durumda YGS sizin elinizdeki kuş, Web sitesi ise havada uçan kuştur. O yüzden öncelikle elinizdeki kuş ile ilgilenmeniz gerekir. Kararınızı daha doğru vermek adına etrafınızdaki üniversite mezunlarıyla, özellikle işsiz üniversite mezunlarıyla küçük bir konuşma yapın. :)
Tavsiyeniz için teşekkür ederim hocam. Zaten akla mantığa uygun olan bu ama normal şartlarda. Yani ben biraz da farklı düşünüyorum. Amacım İngilizce öğretmenliğini kazanmak. YGS'de şuanda kötü durumda değilim. Yavaş yavaş biraz daha ilerletirken bir yandan da İngilizce çalışmam gerekiyor. Siteyi açarsam makaleleri falan da yabancı sitelerden çevirip düzenlemeyi düşünüyorum. Bu sayede İngilizcemi de ilerletmiş olurum hem. Düşüncem bu yani. Siteyi yaparken paralel olarak da sınav için İngilizcemi geliştirmiş olacağım.