-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar donanım uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşlar, com uzantısına sahip olan şahıs siteyi kullanmadığı sürece mahkemeye veremez. Ancak siteyi kullanır ve yedek parça ile alakalı terimler kullanırsa o zaman mahkemeye verebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kuva-i Kafsinkaf
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Jr Art Director
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yedek Parça olarak satış yaparsa hak talep edemezsiniz diye düşünüyorum. Yedek Parçam olarak satış yapıyorsa sizin kazanmanız gerekir. Site öyle boş durursa yine bi hak talep edemezsiniz üzgünüm en iyisi sitenin satılmasını bekleyin başkasının proje yapması gerek. Başka türlü alamazsınız.
edit: forumlara konu açıp bu Yedek Parçam sizin adınıza tescilli olduğunu bildirirseniz domaini almaya kimse yanaşmaz. Domaini satamayınca makul fiyatlara size bırakır diye düşünüyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
34, (%97)
ARkadaşlar herşeyde mahkemeye kosuyosunuz da mahkeme ye koşan arkadaşlar mahkemeye koştu diye direk haklı olcak diye bir durum yok.
O domain bende olsa o arkadaş beni mahkemeye verse ben o domaini yedekparcam olmasına rağmen saçma sapan sektörler ile ilgili bir tasarım yaparım adsense yada başka bi şekilde para kazanmaya bakarm. Artık işler sarpa sararsa bir gelir de düşünmem sesli chat sistemi kurarım domaini istiyen arkadaşla ordan sesli chat yaparm. Hem mahkemeye vericek hemde uzlaşıcam.
Herkes mahkemeye koşmuş mahkemeden ziyade, arkadaşa uygun bi dille anlatın.
Belgeleriniz ile birlikte. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır ;)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**