GokhanGok adlı üyeden alıntı
2 gün önce bir tane forumu hackleyeceğim açıkları var diye dolanıp duruyordu ortada sırf o forumun temasını almak için. Şimdi kalkıp yaşımız kadar weble uğraşmışlığın olduğunu söylüyorsun. Haklısın bizler de çocukken bu tür cümleler kurardık. Çocukluğuna veriyorum abicim.
At sana siteni bana bakalım ne olacak sonra zırlayıp yanıma gelme bekliyorum
Ek Olarak:
bilgive adlı üyeden alıntı
Yaşı kadar uğraşmışlığı varmış. Bu konunun kapatılmasını rica ediyorum, yaşımız kadar web ile uğraşmış bu arkadaşın, yaşı kadar bir şeyler öğrenmesi dileklerim ile...
Yaşım kadar öğrendiğimi sitenizde görmek istiyorsanız bekleyin
Ek Olarak:
reklamsiz adlı üyeden alıntı
garip :D ne kadar biliyorsan bil bu sektörde illa ki bilmediğin bir şeyler var. en iyisi benim hiç bir zaman dememelisin. Ki eğer gerçekten çok uğraşmış olsan tema yapabilecek düzeyde olursun.
Anlama kıtlığı mı çekiyon arkadaş en iyisi benim diye bir cümle var mı Belki tema yapamam başka şeyler yaparım :)
Ek Olarak:
roadscrat adlı üyeden alıntı
Yorumumu haklı çıkardığınız için teşekkürler buda örnek olsun işte yine bizi küçümseyen hazırcı bir arkadaş daha yaptığım yorumdan sonra kendi yaptığı yorumla beni haklı çıkaran bir hazırcı arkadaş daha :)
Daha yaşın 19 bize söylediğin laflara bak bu kadar yıl gerçekten boşa uğraşmışsın weble neyse buda son yorumumdur herkes ne olduğunun farkında zaten.
İyi günler dilerim...
Ne olduğumu daha kimse bilmiyor yakında göreceksiniz :)
Ek Olarak:
turansonkaya adlı üyeden alıntı
Yaşın 19 ve senden büyük binlerce insan var bu forumda "Sizin yaşınız kadar benim weble ugrasmıslıgım var" bu cümleyi neye güvenerek kurdun acaba merak ediyorum doğrusu :)
Siteni bana at neye güvenerek kurduğumu ordan belirteyim :)
Ek Olarak:
Boşuna mı değil mi yakında görürsün aslanım :)
Ek Olarak:
http://wmaraci.com/forum/webmaster-genel/israil-sitelerinin-db-bilgileri-180622.html
Sizi bekliyorum sizinkileride görürsünüz belki :D