Serkan ALAZ adlı üyeden alıntı
Hocam Keyifle okudum. Ama bir noktayı belirtmek istiyorum, Forumlar içerisinde paket halinde oluşturulmuş listeye ''Seo Paketi'' adı verilmiş. :) İnsanlar Profesyonel seo hizmeti verenleri de o yöntemlerle ilerlediğini sanıp kendi başlarınca o paketleri alarak sitesine yarar sağlayacağını düşünüyor. Elbet de Yarar sağlar veya sağlamaz buna net bir cevap veremem ama muhtemelen yanlış bir strateji siteyi kötü duruma sokacaktır.Gelelim Fiyat Konusuna, Profesyonel seo hizmeti verenlerin fiyat ve çalışma süreleri bellidir. Ortama 3 Bin TL ile çalışanları biliyoruz. Bu miktar ise biz küçük çaplı siteler için çok çok fazla bir meblağ..
Ama dedim ya kendisine göre bir strateji uygulayıp Forum içerisinde Paketler alarak ve alacağı paketleri sitesini inceleyen bir uzman tarafından tavsiye edilmesi daha doğru olur.
Piyasada Ben SEO'cuyum diyerek elbet de dolandıran insanlar var bu yüzden bu paylaşımınızı destekliyor, Tebrik ediyorum.
Çok teşekkür ediyorum hocam yorumunuz için , bende yorumunuzu sıkılmadan okudum :) .
Dediğiniz gibi piyasa boş insan dolu . Bunun önüne anca kullanıcılar geçer , zaten eğer bütçe yoksa kişi kendi stratejisini kendi çizebilir biraz mantıklı düşünürse.