wcarpediemw adlı üyeden alıntı

Merhaba iyi çalışmalar. Konuyla alakası yok ama sormak istedim. Görsel-Reklam kısmında "Reklam kampanyalarımız geçici bir süreliğine durdurulmuştur." uyarısı var ve hiç teklif alamıyorum. Blogumu açalı 1 ay oldu, bununla mı alakalı ?


Hayır Görsel Reklam kısmı banner reklamlarıyla ilgili. O teklifler yayın şeklinde oluyor. Konu açar gibi. Ben de blogumu 20 Ağustosta açtım. 24 Ağustosta başvurdum kabul edildi. Bu zamana kadar 4 reklam teklifi aldım. 1 tanesi 1 TL diğerleri 6 TL'ydi.
Ben tekliflere ilk günü katlıyorum. Katılım süresinin sonuna kadar beklemiyorum. Bir de blogumu güncelliyorum, sürekli olarak. Oraya başvurduğumda temam biraz kötüydü. 1 TL teklif yolladı. Şimdiki temam daha kullanışlı teklifler arka arkaya ve 6 TL olarak geliyorlar. Yazılarım özgün sanırım bu detaya da bakıyorlar.

Ek Olarak: Bir de hesaplarını bağla kısmını yapın. Sanırım tekliflerde de artış oluyor. Benim telefonum Twitterım Facebook um bağlı. İnstagramı da bağlayacağım 1- 2 güne kadar. Bumareng'ın Facebook Twitter hesaplarını takip edin, beğenin ne kadar yanaşırsanız o kadar teklif yolluyorlar, diye düşünüyorum.