kabus54 adlı üyeden alıntı

Hayır Görsel Reklam kısmı banner reklamlarıyla ilgili. O teklifler yayın şeklinde oluyor. Konu açar gibi. Ben de blogumu 20 Ağustosta açtım. 24 Ağustosta başvurdum kabul edildi. Bu zamana kadar 4 reklam teklifi aldım. 1 tanesi 1 TL diğerleri 6 TL'ydi.
Ben tekliflere ilk günü katlıyorum. Katılım süresinin sonuna kadar beklemiyorum. Bir de blogumu güncelliyorum, sürekli olarak. Oraya başvurduğumda temam biraz kötüydü. 1 TL teklif yolladı. Şimdiki temam daha kullanışlı teklifler arka arkaya ve 6 TL olarak geliyorlar. Yazılarım özgün sanırım bu detaya da bakıyorlar.

Ek Olarak: Bir de hesaplarını bağla kısmını yapın. Sanırım tekliflerde de artış oluyor. Benim telefonum Twitterım Facebook um bağlı. İnstagramı da bağlayacağım 1- 2 güne kadar. Bumareng'ın Facebook Twitter hesaplarını takip edin, beğenin ne kadar yanaşırsanız o kadar teklif yolluyorlar, diye düşünüyorum.



Anladım yardımlarınız için teşekkür ederim uygulayacağım. Benimde içeriğim özgün kendim yazıyorum ama henüz teklifler kısmında bir şey göremiyorum. Telefon bağlamamıştım onuda bağlayacağım şimdi. teşekkür ederim kolay gelsin