bjlkl adlı üyeden alıntı

nasıl biri bilmiyorum dışarıdan görünüş falan ama sonuç olarak ama en kaba tabirle ona sevgili gözüyle bakan olmamaış olabilir. yani sonuçta biriyle birlikte olamadıysa ve çevresinde sevgili olanları gördüyse fakat erkeklerin ona bu konularda ilgisiz olmasına karşın erkeklerle olan dostluğu kızlarla olandan çok iyiyse ve kızlar tarafından da dışlanma yaşadısa böyle hissedebilir. işte onu bir kız topluluğunun içine sokmak lazım ki onlar gibi olsun. şu an kendini farklı hissetmesi belki de bunlardan. tutupta psikoloğa gitmelisin dersin yanlış anlayabilir yani psikolog tedavisi demişler ya demin. tamam gerkli bir müdehala ama kıza teklif edemezsin bunu

Ben direk söyledim sen tedavi olmalısın diye, daha sonra da sözlerime bende tedavi gördüm diye devam ettim.. Zor bir durumda olduğunu düşünüyorum, özünde çok iyi bir insandır. Lakin gel gelelim ki böyle bir şey karşısında şok oldum ve 1 saat sonra buraya yazmak istedim.

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ediyorum, farklı önerileri dinleyip kendisine yardım etmek istiyorum.