-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
T** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
En iyi Bildiğiniz İşi yapın az kazandırsın ama öz kazandırsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest meslek şirket sahibi
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam sizin yaş kaç, meslek nedir, internet ile yada ticaret ile alakalı eveliyatınız nedir, nete dair bir hayaliniz varmı, kendinize ait bir vergi levhanız varmı v.s... v.s...?? Sebep sonuç ilişkilerini irdelemeden kim ne söylese boş, kaldı ki 20.000 TL nin hiç bir hükmü yok net aleminde bu arada 20.000 TL yatırımınız esesen 25-28 bin lira faizi falan ve her ay ödemesi olacak bu durumda size hızlı dönüş olacak iş lazım!
http://www.derinhavuz.com - HAVUZ - SAUNA - JAKUZİ
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest meslek şirket sahibi
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Mert Eren adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Ben 21 yaşındayım. Pc Programcılığı 2013 mezunuyum. İnternetle baya bir haşır neşirim. Herhangi bir vergi levham yok. Şuan bir firmada müşteri temsilcisiyim. Parayı nakit bulabilme ihtimalimde var.
Bildiğin yol en iyi yoldur arkadaş!!! Bence yaşın daha genç tecrübelerini pekiştir programcılık ile alakalı hedef koy kendine ve kademe kademe o hedefe ulaş kimsenin aklına fikrine ihtiyacın yok, ayrıca 20 binin hiçbir hükmü yok; düşünsene 20 bin TL yatırım yapacak kaç yüzbin adam var memlekette!!! Amacım gardını düşürmek değil realite bu! Hee ben illa birşey yapmak istiyorum diyorsan da en iyi iş e-ticarettir lakin meşakatlidir sırf site kurmak ile ürün girmek ile yada seo ya 3-5 harcamak ile de olmaz onu da bil yani.
http://www.derinhavuz.com - HAVUZ - SAUNA - JAKUZİ
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster /İnternet girişimcisi
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bayanlar Üzerine e-TİCARET sitesi açabilir. facebook twitter sayfası açık yaklaşık 500.000 civarı kişi kastırıp günlük bazı ürünlerde kazancı 1 tl ye çekip çok ürün satmaya yönelik insanlara alışveriş yaptırıp önce elimde tutup sonra. fiyatları normale çekmenizi öneririm bunun içinde 7 bin tlye hemde google a 2 ay yetecek kadar rekllam verip hemde vergi mükellefi olmadan satış yapabileceğini sistemler ver açar yoluma devam ederim. emin oln 7.000 tl ye rahat açılır. ve aliexpress sitesinden harika 10 tl ye çantalar var türkiyede 70-80 araya onlarıda sıkıştırıp vergi ödemeden acayip kar yaparsınız gözede batmaz ;) Tam bu konuda bilgi istiyorsanız bu işim detayları mantığı vb. herşey için. nekadar zamanda nekadar kazanacağınız gibi 30 tl gibi bir miktara fikir danışmalığınızı yapabilirim hangi yolları izliyeceğinize kadar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Adsense
-
-
Ad Soyad
C** K**
-