-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Fotoğraf, Grafik, Radyoloji
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Zaten hayat büyük facebook sayfası olana güzel. Alakasız bir konu olsa bile haberci başlığıyla ilginç ve dikkat çekici başlık atınca yardırıyor hitler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Selamunaleyküm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Harita ve Kadastro
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yüksek hit yapılan işe bağlı. Sen az yapılan meslek dalına hitap edersin. Netten tek iş alırsın. tek işte 100 bin tly kaldırırsın. ama amme hizmeti yaparsın (xxx) hasanaga sitesi takılırsın. hitler tavan yapar ama sana bir getirisi olmaz. ne yaparsanız yapın kendinizi tanıtın. bol bol hizmet alanınzda özgün içerik girin yeterli.
ceyzer
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
peki hocam nasıl kastın bu kadar organik kullanıcıyı bizede güzel güzel tiyo versende bizde botlardan medet ummasak bazıları diyor yorum yaz diğer sayfaların altına ama oda bir yere kadar sonra facebook baba diyor dur sen ne yapıon :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Fotoğraf, Grafik, Radyoloji
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
4 sene önce facebook benim işimdi :) Bir sayfa kurmuştum sıfır reklamla 1 ayda 15bin olmuştu. Çünkü kendi iğrenç ve saçma esprilerimi paylaşıyordum :D insanlara ilginç ve komik geliyordu :D 250 bin olduğunda satmak zorunda kaldım. Gecede 40 bin kişinin geldiği sayfalarım oluyordu ah ne güzeldi o günler.
Şimdi O facebook yok ama. İnsanlar değiştiler. Komedi de bitti capsten öteye gidemiyor insanlar. Ya küfür ya hakaret ya kapak vs. olacak şimdilerde yoksa kimse beğenmez. Bir de önceden bir paylaşımı beğenmek için sayfaya hayran olman gerekiyordu o olay güzeldi. Şimdi de olsa keşke :D
Selamunaleyküm.