Arkadaşlar yemekten dolayı geciktim..
Site konumuz tamamen yerel haberdir... haberlerimizin yüzde 70 ajans - yüzde 30 biz yazıyoruz.. ajanlardan gelen haberi ne kadar çabuk atarsanız, attığınız haberin değeri o oranda artıyor. geç attığınız bir haberin çöpten farkı yok... bunlar genel bilgiler..

sitemizin günlük ortalama 6 K - 10k arası ziyaretçileri kemikleşmiş durumdadır. bulunduğu kentin en önemli haber sitesi konumuna gelmiştir...

ADSENSE:

Son bir haftadır gerek bu forum, gerekse *** ve diğerlerinde yaptığım derlemeler sonrası edindiğim işe yarar derlemeler:

Sitenin dikey ortasından sonra koyduğunuz reklamın hiç bir değeri yok...
en önemli gelir bölümü, vurucu tabir edilen kısım okuma alanının göbeğidir. buraya mutlaka kare bir reklam olmazsa olmaz.

koyduğunuz reklamlarda taban rengi sitenizle aynı, ama yazı rengi abartmamak kaydı ile farklı bir renk örnek vermek gerekirse bizim yazı rengimiz siyah, reklam reklam rengi ise facebook mavsidir..

diğer bire konu asla google yi aldatmaya kalkmayın, sitenize uygun reklamlar seçin, politikalara harfiyen uyun, örneğin reklam üstlerine sponsorlu bağlantılar konusu direk olarak politkalarda yer alıyor ama mecbur kılmıyor bunun kazancı to ve TBM değerine etkili olduğu kanaatindeyim (buna puanlama da diyebilirsiniz)

Reklamlarınızı sitenizin ölçülerinde koyun, örneğin 600 lük bir alanınıza 728 koymayın gerekirse gidin özel ölçülerde reklam talep edin.. bizde 3 tane özel ölçülü reklam var..

devam edeceğim...

Ek Olarak: Sitenizde ne oranda özgünlük varsa, geliriniz sadece bu özgünlüğe ve gelen hite göre değerlendirilmektedir.. bunun dışıdna kop-past ile getirdiğiniz her şey çöpten öte birşey değil, gerekirse kopy past yapacağınıza, en azından (ç) alacağınız haberin birazından fikir edinerek değiştirerek yazmaya çalışın...

Ek Olarak: Değerli WM dostları ben elimden geldiğince dilim döndükçe sizlerle bir şeyler paylaştım umut ediyorum faydalı olur. herkese iyi forumlar...