lostyazilim

Adsense mi? Bireysel reklamlar mı?

22 Mesajlar 3.186 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

oeaksoy oeaksoy WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 29.07.2011
    • Yaş/Cinsiyet 34 / E
    • Meslek Öğrenci
    • Mesajlar 77
    • Beğeniler 3 / 14
    • Ticaret 2, (%100)

Yusufberki adlı üyeden alıntı

Adsense güzel ama 5 tl daha kazansam ödeme alacağım ban yedim diyen falan çok var. Bir ban yiyorsunuz daha sonra paranızda orada kalıyor hemde tüm hevesiniz yerle bir oluyor. Nedeni sorduğunuzda da saçma saçma nedenler yok uygun görmedik falan. Bu nedenlerden pek adsense taraftarı olamıyorum. Ama bireyseller de ise kazancınız belirli sınırlamada oluyor düşüyor çıkıyor, şansa bağlı oluyor yani. O yüzden çok ihtilaflı bir mesela bu. Yorumlara devam arkadaşlar. :) Deneyimlerinizi paylaşın bizlerde bir şeyler kapalım. :)

Şartları sağladıktan sonra gelir elde edenler neden banlansın ki? Çok örnek verilebilir tabii ki ama ForumTR'nin yıllardır ilk mesajın altına yerleştirdiği reklamı düşünün! Kaç yıldır orda? Ne kadar kazandırmıştır o iki satır kod? Zor olan şartları sağlayarak hit almak. Yani genellikle kısa zamanda olacak iş değil. Emek ister.

Her ne kadar gerçeği yansıtsa da kendinizi reklam verenin yerine koyun gibi klişe olmuş bir cümle kurmak istemiyorum. Fakat kurumsallaşmış bir şirketin reklam yayınlama programı, etik olmayan bir websitesinde reklam yayınlanmasına izin veremez. Sonuçta Google da kimliğini pazarlıyor.

wmaraci
    reklam

mklgirisim mklgirisim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 22.05.2014
    • Yaş/Cinsiyet 36 / E
    • Meslek Ögrenci
    • Konum Adana
    • Ad Soyad H** A**
    • Mesajlar 193
    • Beğeniler 33 / 14
    • Ticaret 16, (%100)

selcukunver adlı üyeden alıntı

arkadaşlar google ı sallayın artık.
    size bir sorum var; kendi sitenize sponsor reklam alabilecğeimiz bir portla mevcut mudur? yani sitenizi ekliyosunuz, reklam vermek isteyen mevcut eklenen siteler arasından seçim yapıp istediği banner reklamını seçip aylık ya da günlük reklam vermek için size ulaşıyor?

Böyle bir Site Yok diye biliyorum Biri Buna El Atmalı

haci3434 haci3434 WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 04.10.2013
    • Yaş/Cinsiyet 32 / E
    • Meslek web tasarım
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad ** **
    • Mesajlar 52
    • Beğeniler 0 / 7
    • Ticaret 5, (%100)
    Selamun aleykum kardeşler,

4 yıldır arıyorum. Türkiye'de bir adet adam gibi reklam firması yok. Google adsensede hesap açıp daha sonradan olup olmadık sebeplerden dolayı kapatılanların, banlananların paralarını toplasak bi "googletürk" kurmuştuk.

Yediniz bitirdiniz, internetten soğuttunuz bizi reklam firmaları. 2 lira ondan sömür, 3 lira bundan sömür nereye kadar. Bu yüzden Türkiyede veya dünyada şöyle bir reklam firması var, emeğimin karşılığını alıyorum diyenin alnını karışlıyorum.

Kölelik sistemi sitelere reklam olarak girdi. Hala köle gibi çalışıyor, çalıştırılıyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin.

Selametle,
    selcukunver

kişi bu mesajı beğendi.

PR3 Dofollow Footer Link Aylık Sadece 5 TL - PM ile link isteyebilirsiniz.

cem10 cem10 WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 11.10.2012
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Meslek web tasarım
    • Konum İstanbul Anadolu
    • Ad Soyad C** Ç**
    • Mesajlar 65
    • Beğeniler 0 / 15
    • Ticaret 2, (%100)
    Eğer bireysel reklam alacak kadar siteniz popüler ise hiç durmayın firmalarla anlasin çünkü tüm kontrol sizde olacak şartları siz belirleyeceksiniz.
    selcukunver

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
    wmaraci

teknoabi teknoabi Lawyer Kullanıcı
    • Üyelik 17.06.2013
    • Yaş/Cinsiyet 30 / E
    • Meslek Lawyer
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad M** B**
    • Mesajlar 552
    • Beğeniler 108 / 109
    • Ticaret 11, (%100)
    İki reklam seçeneğinide birlikte kullanman mümkün bence. Ama abartmamalısın. Sitenin içeriğine göre aylık yıllık reklamlar alır aynı zamanda da sidebarda veya logo yanına 468 x 60 lık ziyaretçiyi boğmayan sade bir adsense yerleştirirsin.

Lawyer

selcukunver selcukunver WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 24.05.2014
    • Yaş/Cinsiyet 43 / E
    • Meslek Programcı
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad S** Ü**
    • Mesajlar 113
    • Beğeniler 9 / 18
    • Ticaret 0, (%0)

hacı34 adlı üyeden alıntı

Selamun aleykum kardeşler,

4 yıldır arıyorum. Türkiye'de bir adet adam gibi reklam firması yok. Google adsensede hesap açıp daha sonradan olup olmadık sebeplerden dolayı kapatılanların, banlananların paralarını toplasak bi "googletürk" kurmuştuk.

Yediniz bitirdiniz, internetten soğuttunuz bizi reklam firmaları. 2 lira ondan sömür, 3 lira bundan sömür nereye kadar. Bu yüzden Türkiyede veya dünyada şöyle bir reklam firması var, emeğimin karşılığını alıyorum diyenin alnını karışlıyorum.

Kölelik sistemi sitelere reklam olarak girdi. Hala köle gibi çalışıyor, çalıştırılıyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin.

Selametle,

sonunda google yalakası olmayan ve gerçekleri çatır çatır yazabilen birine rastladım. ver elini öpücem.

Ek Olarak:

cem10 adlı üyeden alıntı

Eğer bireysel reklam alacak kadar siteniz popüler ise hiç durmayın firmalarla anlasin çünkü tüm kontrol sizde olacak şartları siz belirleyeceksiniz.

kesinlikle katılıyorum. burdan google sevdalılarına kapak olsun. 3-5 lira tutuşturuyo diye eline bütün gün bu forumda google google diye ağlayan kardeşlerime sesleniyorum; yol yakınken dönün bu kölelik düzeninden.

Yusufberki Yusufberki WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 08.02.2014
    • Yaş/Cinsiyet 25 / E
    • Meslek Öğrenci
    • Konum Eskişehir
    • Ad Soyad Y** Y**
    • Mesajlar 305
    • Beğeniler 11 / 39
    • Ticaret 28, (%96)
    Zaten ne kadar ücret alacağınız belli riskiniz falan yok. Bireysel daha iyi duruyor şuanda. :)

Youtube: Kod Dershanesi

selcukunver selcukunver WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 24.05.2014
    • Yaş/Cinsiyet 43 / E
    • Meslek Programcı
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad S** Ü**
    • Mesajlar 113
    • Beğeniler 9 / 18
    • Ticaret 0, (%0)
    Web siteniz varsa reklam alanlarınızı ekleyip aracısız, komisyonsuz para kaznamaya hemen başlayabilirsiniz.

Web siteniz üzerinden para kaznamak için reklam firmalarına ya da arama motorlarına komisyon ödeme devri kapandı.

http://admenow.net/

Ek Olarak:

mklgirisim adlı üyeden alıntı

Böyle bir Site Yok diye biliyorum Biri Buna El Atmalı

artık var dostum

teknozamane teknozamane WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 22.05.2012
    • Yaş/Cinsiyet 47 / E
    • Meslek İşçi
    • Konum Rize
    • Ad Soyad B** N**
    • Mesajlar 312
    • Beğeniler 7 / 27
    • Ticaret 4, (%100)
    peki bu bireysel reklamlari nerden nasil alacağiz adsensedeb daha çök mu kazandiriyor

Aktuel20 . Com

Makeleyazar Makeleyazar WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 03.08.2014
    • Yaş/Cinsiyet 34 / K
    • Meslek Öğretmen
    • Konum Edirne
    • Ad Soyad M** Ş**
    • Mesajlar 215
    • Beğeniler 27 / 19
    • Ticaret 0, (%0)
    Bireysel reklamlar hakkında bilgi verebilecek arkadaşlar var mı aramızda?

wmaraci
    Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al