oeaksoy adlı üyeden alıntı

Size önerim şuradaki konuyu dikkatli bir şekilde irdelemeniz.



"Web Yöneticisi Yönergeleri'mizde, oluşturduğunuz web sitelerinin kullanıcılar için önemli, özgün içeriğe sahip olması gerektiği belirtilir. Bu, özellikle satış ortağı programlarına katılan siteler için önemlidir. Satış ortağı web siteleri genellikle söz konusu satış ortağı ağı üzerindeki sitelerde görünen ürün açıklamaları sunar. Sonuçta, yalnızca satış ortağı ağlarındaki içeriğe sahip siteler Google'ın arama sıralamalarında iyi sonuçlar elde edemeyebilir. Bunun nedeni, bu sitelerin kendilerini Web’deki diğer sitelerden farklı kılacak yeterli benzersiz bir içeriğe sahip olmamasıdır." Kaynak



Bu dediğinize gerçekten inanıyor musunuz? Hadi inansanız bile böyle kesin hükümlerle konuşmanın bir faydası yok. Gerçek olan, bugün website sahiplerinin Google'ın iki tane aracını kullanarak para kazanması; arama motorunu kullanarak siteye gelen ziyaretçi adsense reklamlarına tıklar. Eminim yüksek bir kazancınız olsa yahut özel reklam şirketlerine kiralayabileceğiniz alanları olan yüksek hitli bir websiteniz olsa "Google'ı çok büyütüyorlar!" diyemezdiniz.


benim yüksek hitli bir sitem olsa google ile ne işim olur. hoş şimdi de google ile işim olmaz. benim anlamadığım öz evladı gibi google ı bu savunma tarzı neden?