lostyazilim

wmaraci üyeleri para kazanma zamanı

91 Mesajlar 13.805 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

beytullahyilmaz beytullahyilmaz www.ilyadaharita.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 27.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Harita ve Kadastro
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 168
  • Beğeniler 77 / 32
  • Ticaret 0, (%0)
fikir yetmez mi? sadece fikir benden

wmaraci
reklam

elektrik elektrik WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 29.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Elektrik Müh.
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 5 / 14
  • Ticaret 6, (%100)

beytullahyilmaz adlı üyeden alıntı

heymam baba 50 dedi ve 50 olacak dağılın beyler...

tamam 50 olsun. gönüllüler yazarsa sevinirim.

Yöneticilerle irtibata geçelim bize özel sayfa açmalarını rica edelim. Sonuç itibariyle onlarında kazancı olacak. Ben tedarik işini veya adwords seo yu hallederim.

- Şimdi en az günlük 100 K ve daha fazla ziyaretçisi olan arkadaşlar bulalım.
- Siteyi eksiksiz ve gecikmesiz yapacak arkadaşlar bulalım.
- Müdür tarzında bir kişi seçelim. Yaşı en büyük olan veya en tecrübeli olan bir kişi olsun.
- Herkesin katılım payı 200 - 500 TL arası bir ücret belirleyelim.
- Toplam sayıyı ikiye bölelim, bir bölüm diğer bölümü denetleye bilsin.

Sonra ver elini İstanbul...

Sirius Sirius WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Youtube
  • Konum ABD
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 1332
  • Beğeniler 0 / 468
  • Ticaret 17, (%100)

elektrik adlı üyeden alıntı

Yöneticilerle irtibata geçelim bize özel sayfa açmalarını rica edelim. Sonuç itibariyle onlarında kazancı olacak. Ben tedarik işini veya adwords seo yu hallederim.

- Şimdi en az günlük 100 K ve daha fazla ziyaretçisi olan arkadaşlar bulalım.
- Siteyi eksiksiz ve gecikmesiz yapacak arkadaşlar bulalım.
- Müdür tarzında bir kişi seçelim. Yaşı en büyük olan veya en tecrübeli olan bir kişi olsun.
- Herkesin katılım payı 200 - 500 TL arası bir ücret belirleyelim.
- Toplam sayıyı ikiye bölelim, bir bölüm diğer bölümü denetleye bilsin.

Sonra ver elini İstanbul...

Güzel kardeşim beni sakın yanlış anlama fikir alışverişi yapıyoruz sonuçta
1. Yazdığın tamamen yanlış 100k bir kere bulmak zor kaldıki onları anlamadıkları bir alana sokmaya çalışacaz hiç riske girmezler.
3. yazdığın tamamen yanlış en büyük olanı seçelim demişsin kimin ne tür yetenekleri var bilemeyiz (örneğin 21 yaşındayım ve 5 dil biliyorum) 60 yaşındaki yanlış tercih olur belki ama 59 yaşındaki daha doğru bir tercih olabilir.
4. yazdığın kısmen yanlı 200-300 ile en az 50 kişi girmen lazımki sağlam bir sistem olsun 20 kesin kişi girersen en az 3 bin tl olmalı.
5. tamamen yanlış örneğin sen kodlama yapacaksın bende tedarik sağlayacam ben senin o kodlamanı nasıl denetleyecem ? :)

teşekkür ederim.
ubrtrade

kişi bu mesajı beğendi.

ubrtrade ubrtrade WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Dış Ticaret
  • Konum Adana
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 491
  • Beğeniler 81 / 81
  • Ticaret 20, (%100)
500 ila 5000 euro kazanın diye konu açmıştım ciddi ciddi vereceğimiz bir mebla tek bilmeniz gereken ing ve almanca harici bir yabancı dil fransızca , arapça , rusça, azerice , ispanyolca , polonayaca vs.. ama rağbet sıfır oldu bir kaç arkadaş merak edip sordu sonrada unutuldu gitti :)

eğer bir projeniz varsa bence kendiniz değerlendirin

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 29.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Elektrik Müh.
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 5 / 14
  • Ticaret 6, (%100)

underworld adlı üyeden alıntı

Güzel kardeşim beni sakın yanlış anlama fikir alışverişi yapıyoruz sonuçta
1. Yazdığın tamamen yanlış 100k bir kere bulmak zor kaldıki onları anlamadıkları bir alana sokmaya çalışacaz hiç riske girmezler.
3. yazdığın tamamen yanlış en büyük olanı seçelim demişsin kimin ne tür yetenekleri var bilemeyiz (örneğin 21 yaşındayım ve 5 dil biliyorum) 60 yaşındaki yanlış tercih olur belki ama 59 yaşındaki daha doğru bir tercih olabilir.
4. yazdığın kısmen yanlı 200-300 ile en az 50 kişi girmen lazımki sağlam bir sistem olsun 20 kesin kişi girersen en az 3 bin tl olmalı.
5. tamamen yanlış örneğin sen kodlama yapacaksın bende tedarik sağlayacam ben senin o kodlamanı nasıl denetleyecem ? :)

teşekkür ederim.

Fikirlerine saygı duyuyorum. Fakat benim hali hazırda iyi kazanan 2 tane işim var. Tecrübelerime dayanarak yazdım. İlk fikir bu. Masaya 10 kişi oturduğumuzda her şey sağlamlaşır / değişir.
Ayrıca önemli olan bilmek değil, tecrübedir. Dünyanın en iyisi olsan bile, ticari tecrübe ve donanım olmazsa sadece maaş alırsın.
İngilizce(amerikan), Fransızca, Almanca, İtalyanca, Çince, Japonca bana bunların arasından bildiklerini söylermisin?

• Üyelik 16.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Youtube
  • Konum ABD
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 1332
  • Beğeniler 0 / 468
  • Ticaret 17, (%100)

Fikirlerine saygı duyuyorum. Fakat benim hali hazırda iyi kazanan 2 tane işim var. Tecrübelerime dayanarak yazdım. İlk fikir bu. Masaya 10 kişi oturduğumuzda her şey sağlamlaşır / değişir.
Ayrıca önemli olan bilmek değil, tecrübedir. Dünyanın en iyisi olsan bile, ticari tecrübe ve donanım olmazsa sadece maaş alırsın.
İngilizce(amerikan), Fransızca, Almanca, İtalyanca, Çince, Japonca bana bunların arasından bildiklerini söylermisin?

İngilizce, fransızca, rusça 3 ay sonra rusçadanda belgemi alıyorum. Hocam yanlış anlamayın eskiden e ticaret işindeydim bende olmadı çünki yarıda bıraktılar para yetmedi ben zaten günlük ortalama 300 tl ye yakın kazanıyorum maddi desteyi ilk ben bile sağlayabilirim güven ve dostluk olduktan sonra herşey olur.

• Üyelik 29.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Elektrik Müh.
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 5 / 14
  • Ticaret 6, (%100)

İngilizce, fransızca, rusça 3 ay sonra rusçadanda belgemi alıyorum. Hocam yanlış anlamayın eskiden e ticaret işindeydim bende olmadı çünki yarıda bıraktılar para yetmedi ben zaten günlük ortalama 300 tl ye yakın kazanıyorum maddi desteyi ilk ben bile sağlayabilirim güven ve dostluk olduktan sonra herşey olur.

Günlük 300 TL nin formülünü burada paylaşabilir misin?

kamilaydin kamilaydin Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Muhabir
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 266
  • Beğeniler 54 / 26
  • Ticaret 22, (%100)
Ben'de reklam işlerinde yer almak isterim. Yani başka sitelerde reklam, facebook gruplarda reklam gibi.

• Üyelik 16.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Youtube
  • Konum ABD
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 1332
  • Beğeniler 0 / 468
  • Ticaret 17, (%100)

Günlük 300 TL nin formülünü burada paylaşabilir misin?

Malesef hocam dün bu konuya merak edenlere yazmıştım ama editlemek zorunda kaldım

http://wmaraci.com/forum/beyin-firtinasi/wmaraci-uyeleri-para-kazanma-zamani-181547-3.html

2 gün önce falan günlük bin tl di şimdi biraz ara verdik gibi 300 -200 -400 gidiyoruz.

• Üyelik 29.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Elektrik Müh.
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 5 / 14
  • Ticaret 6, (%100)

Malesef hocam dün bu konuya merak edenlere yazmıştım ama editlemek zorunda kaldım

http://wmaraci.com/forum/beyin-firtinasi/wmaraci-uyeleri-para-kazanma-zamani-181547-3.html

2 gün önce falan günlük bin tl di şimdi biraz ara verdik gibi 300 -200 -400 gidiyoruz.

Çeviri işi değilse, gerçekten merak ettim. Özelden atarmısın. Söz bende yapmıyacağım.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al