underworld adlı üyeden alıntı

Güzel kardeşim beni sakın yanlış anlama fikir alışverişi yapıyoruz sonuçta
1. Yazdığın tamamen yanlış 100k bir kere bulmak zor kaldıki onları anlamadıkları bir alana sokmaya çalışacaz hiç riske girmezler.
3. yazdığın tamamen yanlış en büyük olanı seçelim demişsin kimin ne tür yetenekleri var bilemeyiz (örneğin 21 yaşındayım ve 5 dil biliyorum) 60 yaşındaki yanlış tercih olur belki ama 59 yaşındaki daha doğru bir tercih olabilir.
4. yazdığın kısmen yanlı 200-300 ile en az 50 kişi girmen lazımki sağlam bir sistem olsun 20 kesin kişi girersen en az 3 bin tl olmalı.
5. tamamen yanlış örneğin sen kodlama yapacaksın bende tedarik sağlayacam ben senin o kodlamanı nasıl denetleyecem ? :)

teşekkür ederim.

Fikirlerine saygı duyuyorum. Fakat benim hali hazırda iyi kazanan 2 tane işim var. Tecrübelerime dayanarak yazdım. İlk fikir bu. Masaya 10 kişi oturduğumuzda her şey sağlamlaşır / değişir.
Ayrıca önemli olan bilmek değil, tecrübedir. Dünyanın en iyisi olsan bile, ticari tecrübe ve donanım olmazsa sadece maaş alırsın.
İngilizce(amerikan), Fransızca, Almanca, İtalyanca, Çince, Japonca bana bunların arasından bildiklerini söylermisin?