-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Harita ve Kadastro
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yazarsın ama bu onay alacağın anlamına gelmez. onay gelmeye de bilir. onay olmayınca sana açıklama yapmadan siliyorlar. daha doğrusu biz onların kurallarına uyuyoruz. link için ilerki zamanlarda kabul ederler. sen bir dene onay gelmez ise ısrarcı olma derim. bir zaman sonra tekrar denersin. şans bu yani.
ehliblog
Yeni adres: Teknojest
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%97)
anlamadığım yazıya link falan ekleyebiliyor muyuz ki sitemize hit gelsin.Bir kaç yazı okudum mesala link göremedim ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çevre Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ehliblog adlı üyeden alıntı
anlamadığım yazıya link falan ekleyebiliyor muyuz ki sitemize hit gelsin.Bir kaç yazı okudum mesala link göremedim ?
Bende diğer makaleleri inceledim ve link göremedim bu yüzden nasıl sitemize hit çekeceğiz bilemedim. Belki orada yazanların başka siteleri yoktur diye düşünüp kendi yazdığım makalenin sonuna devamını oku şeklinde linkimi yerleştirdim. Şuan onay bekliyor yazıyor.
Yeşil Aşkı - Herşey Sevmekle Başlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Paylaşım için teşekkürler şahsen hem özgün yazı yaz, hem onay bekle, uğraş dur bana göre değil...
Zamanı ve sabrı olan uğraşabilir...
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hürriyet Yazarkafe mantığı değil Milliyet Blog. Orada yazıyı siteye ekliyorsunuz. Link vererek devamını oku şeklinde yönlendirmelere çok sabredip onay vereceklerini sanmam.
Diğer türlü de Milliyet'e çalışmış olursunuz. Milliyet'e yazacağına kendi sitene yaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Harita ve Kadastro
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-