isagold adlı üyeden alıntı



Başarısız olanlar için gelişmek için kodlama öğrenin yazılım kurslarına gidin tema tasarımı yapın deseniz anlarım ama siz kalkmış insanların deneyerek yanılarak öğrendiklerini yargılıyorsunuz herkez sizin bizim gibi forumlara girerek site açtığını mı sanıyorsunuz heves ediyorlar site açıyorlar başka türlü nasıl öğrenecekler sokaktaki internet kullanıcısına bi sor yada çevrendekilere worldpress nedir diye kaçı bilecek ben sizinle tartışmıyorum üslubunuz yazıyı yazış şekliniz yanlış.


saydek adlı üyeden alıntı

Baştan sona kadar demogoji yapmışsın, herkes site açsın kurcalasın kazansın kazanmasın araştırsın ve sonucunda doğru yolu bulan zaten gidiyor, gidemeyenler de aha böyle demogoji yaparak zihninden geçirdiklerini yazıya döküyor. Her 10 kişiden 2 kişi başarılı olur bu sektörde herkes başarılı olacak diye bir kayde yok ve insanlara da şunu yap bunu yapma diyecek bir sektör liderimisin ? laf salatasından öteye bir şey okumadım...


İki arkadaşada katılıyorum.. Tavsiye vermenin çok dışına çıkmış söyledikleriniz ayrıca bende teknoloji dalında site açtım şuan deneyim kazanıyorum. Site yeni olduğu için para kazanma gibi bir beklentimde yok zaten. Adı üstünde deneyim kazanıyorum. Kendimi profesyonel hissedene kadar da böyle bir beklentim olmayacak. Genel konuşmak yerine kişisel yollardan düzgün konuşsaydınız keşke. İyi Forumlar.

Ek Olarak: Tavrınızı kınıyorum.