-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
sitemi yaklaşık 1 önce açtım. ilk başlarda organik hit veren siteler ile googlede ilk 13 arasına kadar girmiştim. Daha sonra yani yaklaşık 1 hafta önce oragnik hit veren programları kullanmayı bıraktım. daha sonra sıralamam sürekli düşmeye başladı şu anda 27. sıradayım bunun sebebi nedir lütfen yardım.
Ayrıca organik hit veren programları ilk 3-4 ay için uygun görüyor musunuz? Tavsiye ettiğiniz bir site veya program var mı?
www.tasosaticisi.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
organik siteler kendi sitenize zarar verir diye düşünüyorum.
Peki Neden: Mesela ben programla sizin sitenize geldim 3 4 saniye sonra çıktım. Google gözünde hemen çıkma oranı yüksek olacağı için hiç bir zaman yukarılara çıkamayacaksın.
o yüzden özgün konu at,makalelerin düzgün olsun gerisini google halleder...
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
organik hit programlarının gerçekten organik olduğunu mu düşünüyosunuz? Ayrıca Google zaten ilk açılmış sitelere tanınması amaçlı "ilk sayfalar" desteği sağlıyor. Zaman ilerledikçe de çalışmalarınıza bakarak gerçek sıralamanızı belirliyor. Organik hit, black hat seo, hacklink gibi kavramlardan uzak durunuz. Gerçek hayattan örnek vermek gerekirse, banka hortumlayan birisi çok zengin olabilir. Hapse düştükten sonra ne kadar zengin olduğunun bir önemi kalmaz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam resimlerdeki o yataklar çok eski duruyor. Kenarlarının durumu filan çok kötü. En azından görsel için yeni bir yatağı alıp, odalarda gezdirseydiniz. Ama biz şeffaflıktan yanayız diyorsanız, o başka tabi. :)
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisliği
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
sitenin hemen çıkma oranlarını kontrol edin site'de kalınan süreleri kontrol edin bu çok önemli bir etken