organik siteler kendi sitenize zarar verir diye düşünüyorum.
Peki Neden: Mesela ben programla sizin sitenize geldim 3 4 saniye sonra çıktım. Google gözünde hemen çıkma oranı yüksek olacağı için hiç bir zaman yukarılara çıkamayacaksın.
o yüzden özgün konu at,makalelerin düzgün olsun gerisini google halleder...
Peki Neden: Mesela ben programla sizin sitenize geldim 3 4 saniye sonra çıktım. Google gözünde hemen çıkma oranı yüksek olacağı için hiç bir zaman yukarılara çıkamayacaksın.
o yüzden özgün konu at,makalelerin düzgün olsun gerisini google halleder...
Teşekkür ederim
Ek Olarak:
Hocam resimlerdeki o yataklar çok eski duruyor. Kenarlarının durumu filan çok kötü. En azından görsel için yeni bir yatağı alıp, odalarda gezdirseydiniz. Ama biz şeffaflıktan yanayız diyorsanız, o başka tabi. :)
Konunun dışındaki güzel yorumunuz için teşekkürler :) Tavsiyenize uyucam :)
Ek Olarak:
organik hit programlarının gerçekten organik olduğunu mu düşünüyosunuz? Ayrıca Google zaten ilk açılmış sitelere tanınması amaçlı "ilk sayfalar" desteği sağlıyor. Zaman ilerledikçe de çalışmalarınıza bakarak gerçek sıralamanızı belirliyor. Organik hit, black hat seo, hacklink gibi kavramlardan uzak durunuz. Gerçek hayattan örnek vermek gerekirse, banka hortumlayan birisi çok zengin olabilir. Hapse düştükten sonra ne kadar zengin olduğunun bir önemi kalmaz :)
Anladım hocam teşekkürler