lostyazilim
tr.link

Tarih - Genel Türk Tarihi

12 Mesajlar 1.610 Okunma
acebozum
tr.link

Chatlax Chatlax Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 135
  • Beğeniler 31 / 18
  • Ticaret 1, (%100)
Site Adı: Cihan Devleti
Site Adresi: http://www.cihandevleti.net
PageRank Değeri: 0
Açılış Tarihi: 2014
Kullanılan Yazılım Dili: Türkçe
Site Açıklaması:

Türkler yaşantıları boyunca hiç bir zaman Cihan hakimiyetini elinden bırakmak istememişlerdir. Hep bir Cihan Devleti olma çabası ve tutumu içinde olmuşlardır. Peki biz Türk’lerin tarihini ne kadar biliyoruz? Biz Osmanlıyı ne kadar tanıyoruz? Gelin hep beraber güzel tarihimizi geçmişten günümüzü yaklaşık bilinen 8 bin yıllık Cihan hakimiyetimizi www.cihandevleti.net aracılığı ile öğrenelim.

Sitemizin ana sayfalarındaki yazıların tamamı akademisyen eşliğinde yazılmaktadır. Bizler Tarih forumu kısmından forum ve paylaşımlarda bulunarak Tarihimizi öğrenirken aklımızdaki soruları ise Soru cevap kısmından giderelim.

elektronikssl
webimgo

• Üyelik 02.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 135
  • Beğeniler 31 / 18
  • Ticaret 1, (%100)
Tarih Forumu İçin Ekip Kuruyorum ilgilenen arkadaşlar Öm atabilirler...

Forum şuan Smf yalnız lisans alındı Kurbandan sonra Rabbim Nasip ederse vbulletiniz arkadaşlar...

• Üyelik 02.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 135
  • Beğeniler 31 / 18
  • Ticaret 1, (%100)
Selamün Aleyküm arkadaşlar. Bu benim için önemli bir nokta olduğu için daha forumumuzun başlarında belirtmek isterim.

Bu forumu kurmamın amacında hiçbir ticari amaç olmadı. Bu yüzden ileride forumun gerçekten çok büyük bir kitle olmasıyla birlikte "elimeze geçen kazançları Vakıflara paylaştırmayı hedefliyorum. Vakıf ve yardıma muhtaç kişi ve kişilere makbuz eşliğğinde göndereceğinin sözünü şimdiden veriyorum." Banka makbuzu web sitemizin adına olup her para ulaştırılması burda tarafımca paylaşılacaktır.

Bu gelirler, gerek ileride Gold, Silver gibi üye gruplarından gerekse farklı alanlarda oluşacak gelirleri şimdiden nereye gideceğini söylüyorum. Ticari bir beklentimiz asla ve asla olmadığı gibi web sitemizin her türlü maddi ve manevi olarak harcamaları tarafımızca ve bize gönül veren sponsorlarımız tarafından yapılmaktadır.

Şuanki yönetimimizde bulunan arkadaşlar ve yakın zamanda alacağımız yönetici arkadaşlarla sabit bir kadro oluşturup ilerleyeceğiz.

Tabiki burda bizi yalnız bırakmayan arkadaşlarımıza arada mütevazi hediyelerimiz olacaktır. Ben şunu en büyük ve en içten duygularımla söylüyorum kim bu site için en ufak bir çaba ve çalışma içerisinde ise ben o kişiyi buranın sahibi ve kurcusu olarak görüyorum. Bu hediyelerde aslında Sadece desteklerine ve emeklerine bir nebze olsun teşekkür etmektir.

Sizde eğer hayırlı birşeylere vesile olmak istiyorsanız buyrun hep beraber yardım edelim... Öncelikle şunuda belirteyim aramızda bulunan arkadaşlarımızında istediği Vakıf veya Şahıslara araştırma yapıldıktan sonra yardımları orayada gönderebiliriz..

http://cihandevleti.net/forum/cihandevleti-net-duyurulari/forum-geliri-paylasimi-ve-iletisim/

ismail03 ismail03 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Ameliyathane Hemşiresi
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)
Hocam yorum yalnış anlaşılabilir ancak "böyle şeylerin lafı olmaz iyilik hayır böyle duyurularak yada diğer amaçlar için böyle konular açmanız ve o kurumlara bağış yapacağım demeniz bence ayıptır sizden ricam oradaki değerli kurumların isimlerini kaldırın bari onlar ayak altında kalmasın "
Bir elin verdiğini diğer el görmemeli
Chatlax

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 02.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 135
  • Beğeniler 31 / 18
  • Ticaret 1, (%100)

ismail03 adlı üyeden alıntı

Hocam yorum yalnış anlaşılabilir ancak "böyle şeylerin lafı olmaz iyilik hayır böyle duyurularak yada diğer amaçlar için böyle konular açmanız ve o kurumlara bağış yapacağım demeniz bence ayıptır sizden ricam oradaki değerli kurumların isimlerini kaldırın bari onlar ayak altında kalmasın "
Bir elin verdiğini diğer el görmemeli

Hocam burdaki amaç örnek yazılmış Kurumları ayak altına almak değil BAŞ TACI yapmaktır.. Burdaki amaç asla ve asla kişisel bir amaç değildir internet üzerinden kazanılacak olan paranın biz kendi tarafımıza gelmeyeceğini ve bu paranın güzel yerlerde kullanılması gerektiğini bunlarında yapılması gerektiği açıklamasında yaptık bu konunun açılma nedeni ise bir çok kişi ADSENSE atcakmısınız ve bu ADSENSE kazancını yöneticiler arasında paylaşacakmısınız demeleri üzerine açılmıştır.

• Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)

Chatlax adlı üyeden alıntı

Hocam burdaki amaç örnek yazılmış Kurumları ayak altına almak değil BAŞ TACI yapmaktır.. Burdaki amaç asla ve asla kişisel bir amaç değildir internet üzerinden kazanılacak olan paranın biz kendi tarafımıza gelmeyeceğini ve bu paranın güzel yerlerde kullanılması gerektiğini bunlarında yapılması gerektiği açıklamasında yaptık bu konunun açılma nedeni ise bir çok kişi ADSENSE atcakmısınız ve bu ADSENSE kazancını yöneticiler arasında paylaşacakmısınız demeleri üzerine açılmıştır.
Bunu bilrmeyiz tanımıyorum kusura bakmayın sadece kurum adı vermemeniz taraftarıyım ve bu benim düşüncemdir bir yanlışım varsa affola
Chatlax

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 02.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 135
  • Beğeniler 31 / 18
  • Ticaret 1, (%100)

Bunu bilrmeyiz tanımıyorum kusura bakmayın sadece kurum adı vermemeniz taraftarıyım ve bu benim düşüncemdir bir yanlışım varsa affola

Estafurullah zaten şuan adsense reklamı'da yok Gold ve Silver üyelikte yok 1 tl bile geliri yok ileride dedim... Şu açıdan bakmanızı istiyorum siz Forumda yöneticisiniz yada Forum'da birşeyler yapmak için uğraşıyorsunuz Forum sahibi adsense ile para kazanıyor. (E-ticaret ve Webmaster forumları hariç) peki burda bi adaletsizlik olmuyormu? Ben bunu söylerken yazdım banka makbuzları ve screenleri atmazsam o zaman benim yaptığım yakışmaz ben sadece kişi ve kişilerin hakkını yemektense ve Böyle Tarih ve İslam Tarihi Türk İslam Tarihi gibi büyük kategoriler açılarak çalışma yapılan bi sitenin gelirini neden böyle güzel işlerde paylaşmayalım?

Not: Kurum adları kaldırıldı...

• Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)

Estafurullah zaten şuan adsense reklamı'da yok Gold ve Silver üyelikte yok 1 tl bile geliri yok ileride dedim... Şu açıdan bakmanızı istiyorum siz Forumda yöneticisiniz yada Forum'da birşeyler yapmak için uğraşıyorsunuz Forum sahibi adsense ile para kazanıyor. (E-ticaret ve Webmaster forumları hariç) peki burda bi adaletsizlik olmuyormu? Ben bunu söylerken yazdım banka makbuzları ve screenleri atmazsam o zaman benim yaptığım yakışmaz ben sadece kişi ve kişilerin hakkını yemektense ve Böyle Tarih ve İslam Tarihi Türk İslam Tarihi gibi büyük kategoriler açılarak çalışma yapılan bi sitenin gelirini neden böyle güzel işlerde paylaşmayalım?

Not: Kurum adları kaldırıldı...
Hocam 2 sitem var 1 tanede rica üzerine bir büyüğüm için şirket sitesinin yönetimini yapıyorum ayrıca 2 tane afyon haber sitesinde yazarım bir kuruş ücret talep etmiyorum neden ben Afyon'luyum benim site yararı beni ilgilendirmez sadece benim memleketlimin bilgisi olmasını isterim.kendi sitemde ise bugüne kadar reklam vs hiç almadım geliştirmeye uğraştım taş koyanlar oldu devam ettim ayrıca bu dediklerinizi herkese değil size iftira atanlara gönderirseniz sitenizin kalitesi veya kişilerde oluşan önyargı kırılır
Chatlax

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 02.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 135
  • Beğeniler 31 / 18
  • Ticaret 1, (%100)

Hocam 2 sitem var 1 tanede rica üzerine bir büyüğüm için şirket sitesinin yönetimini yapıyorum ayrıca 2 tane afyon haber sitesinde yazarım bir kuruş ücret talep etmiyorum neden ben Afyon'luyum benim site yararı beni ilgilendirmez sadece benim memleketlimin bilgisi olmasını isterim.kendi sitemde ise bugüne kadar reklam vs hiç almadım geliştirmeye uğraştım taş koyanlar oldu devam ettim ayrıca bu dediklerinizi herkese değil size iftira atanlara gönderirseniz sitenizin kalitesi veya kişilerde oluşan önyargı kırılır

Hocam iftira demedim sadece bekleyen oldu dedim.. Burdaki amaç çok farklı burda amaç para kazanmaktansa yardım etmek... Siz reklam almıyosunuz bende reklam atmadım zaten hiç ama reklam atılması ve gelirinin bağışlanması daha güzel değilmi?

• Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)

Hocam iftira demedim sadece bekleyen oldu dedim.. Burdaki amaç çok farklı burda amaç para kazanmaktansa yardım etmek... Siz reklam almıyosunuz bende reklam atmadım zaten hiç ama reklam atılması ve gelirinin bağışlanması daha güzel değilmi?

sizi anlıyorum .Burada amacım sizi suçlamak değil yardımcı olmak.bir şekilde bağış yapılması çok güzel düşünce yapılan bağış gizli kalırsa ve size siteden gelen kazanc nereye gidiyor derlerse o zaman özel mesjla bildirirsin ozaman anlaşılır durum
Chatlax

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al