-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Anestezi Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Güzel bir yola doğru adım atmışsın. Sana söyleyeceğim iki şey var; asla vazgeçme ve planını ince eleyip sık doku. Blog ile başlayıp kurumsallaşan birkaç arkadaşım var. Başarılar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Direk ofisle başlamayın.Önce düzenli olarak ofis olamadan bir ilerlemeye çalışın bakalım belki hevesiniz kaçacak,belki öğreneceğiniz çok şey var.Ofise vereceğiniz parayı siteye verin çalışın birde önce nasıl bir proje olacak ona göre çalışma yapın . En önemlisi ilgili alanlarda yazılar yazın konsuna göre bir bakıyorum türksat uydusu ile haber varken bir bakıyorum geyik muhabbeti tarzında haberler var.Webrazzide yada webtekno da bu tarz bir absurukluk gördün mü ? Ben okuyan olsam bir daha girmem yani ne bu öyle bir klasın olsun bir çizgi belirle kendine.Bunları halletmeden belirli yere gelmeden ofis açmayı düşünürsen korkmaya başladım istediğin yere gelemezsin.Sıradan webmaster muhabbetine döner olay
Skala
https://mekasosyal.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İletişim Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Ziyaretine gelirim hocam :) Antalya merkezdeyim bende
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Öncelikle bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sosyaldeli blogumu tabiki tutup da kurumsallaştırmak ve ofis ortamına geçirmek için uğraşmayacağım. Sadece sizlerden bazı öneriler almak istedim ki bu da fazlasıyla olmuş. Sosyaldeli blogum için yapılan yorumlardan da gördüğüm kadarıyla yazı dilimden epey şikayet etmişsiniz. Lakin şöyle bir durum var. Zamanında gayet resmi bir dil kullanarak yazdığım yazılar okunmazken bu dil ve yazdığım yazılar fazlasıyla okundu hatta ismi gereği geri dönüşler alındı. Genel olarak blogumda bayram temizliği yapılacak ve konular daha sağlam kategori ve zeminlere oturtulacak tabiki. Ama burda biz kendimizi rahat hissettiğimizden dolayı istediğimiz şekilde istediğimiz konudan bahsedebiliriz diye düşünüyorum.
Son olarak bu projeye yeni isim ve sıfırdan başlanacaktır.
Teamtofas.com