-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yeni aldığım alan adını sizlerin değerlendirmesine sunuyorum.
Domain portföyüm - www.DomainSatis.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Harita ve Kadastro
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
artık isimler çok önemi değil. mesela: zpthaberlerix.com diye bir site yapayım. iyi bir çalışma ile çok kısa sürede okunma oranını artırabilirsin. önceden isimler önemli idi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
aynen haber sitelerinde zaten alınacak tüm domainler alınmış bencede ismin bir önemi yok ancak soyle bir avantaj sağlayabilir, oda akılda kalıcı olmak için onuda zaten büyük haber siteleri yapmış kimse haber blogu diye aratıp girmeyecek yani ,paylaştığın yazılara gelecek ziyaretçiler .Paylaşılan haberlerde zaten öyle olacak belli süre sonra ya maçını canlı izle , fragmanını izle ,tarzında haberler yayınlayacaksın oda belli bir süre sonra çöp siteye dönecek haber siteleri dönemi kapandı farklı şeyler yapmak lazım tabi kaldıysa
Ronins
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dostum domain güzel ama üzerine sürekli içerik ve özgün içerik girmek önemli arkadaşlarında dediği gibi , piyasada 100 liraya haber scriptleri var artık bunun da suyunu çıkardılar , bence haber sitelerinde bile niş alanlara yönelmek lazım mesela belgesel haberleri, spor haberleri ,sektörel haberler gibi falan
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Ben tam aksine düşünüyorum. Domain adı çok önemli. Adı yanında uzantısı ve domaindeki harf sayısı da önemli. Sitenin trafik kaynakları arasında sadece bağlantıyı tıklayarak gelen ziyaretçiler yok. Rastgele adres alanına yazan ziyaretçiler ile sözlü olarak web adresi duyup gelen kişiler de var. Yani adres önemli değil diyen arkadaşlara sormak isterim. Uzum.COM diye site açalım. Üzüm diye yazarsan adresi siteye girilmez.
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN