lostyazilim
tr.link

6 Yaşında Haber Bloğu - Görüşlerinizi bekliyorum...

6 Mesajlar 1.073 Okunma
lstbozum
tr.link

fullfilmizle fullfilmizle WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 21 / 4
  • Ticaret 2, (%100)
Yeni aldığım alan adını sizlerin değerlendirmesine sunuyorum.

Domain portföyüm - www.DomainSatis.org
wmaraci
reklam

beytullahyilmaz beytullahyilmaz www.ilyadaharita.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 27.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Harita ve Kadastro
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 168
  • Beğeniler 77 / 32
  • Ticaret 0, (%0)
artık isimler çok önemi değil. mesela: zpthaberlerix.com diye bir site yapayım. iyi bir çalışma ile çok kısa sürede okunma oranını artırabilirsin. önceden isimler önemli idi.
linkci

kişi bu mesajı beğendi.

aktuelsoylesi aktuelsoylesi Kaliteli Marka Domainler Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek uzman
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 2421
  • Beğeniler 1553 / 787
  • Ticaret 22, (%100)
aynen haber sitelerinde zaten alınacak tüm domainler alınmış bencede ismin bir önemi yok ancak soyle bir avantaj sağlayabilir, oda akılda kalıcı olmak için onuda zaten büyük haber siteleri yapmış kimse haber blogu diye aratıp girmeyecek yani ,paylaştığın yazılara gelecek ziyaretçiler .Paylaşılan haberlerde zaten öyle olacak belli süre sonra ya maçını canlı izle , fragmanını izle ,tarzında haberler yayınlayacaksın oda belli bir süre sonra çöp siteye dönecek haber siteleri dönemi kapandı farklı şeyler yapmak lazım tabi kaldıysa

Ronins Ronins Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** M**
  • Mesajlar 442
  • Beğeniler 30 / 74
  • Ticaret 0, (%0)
Dostum domain güzel ama üzerine sürekli içerik ve özgün içerik girmek önemli arkadaşlarında dediği gibi , piyasada 100 liraya haber scriptleri var artık bunun da suyunu çıkardılar , bence haber sitelerinde bile niş alanlara yönelmek lazım mesela belgesel haberleri, spor haberleri ,sektörel haberler gibi falan

wmaraci
wmaraci

haber58 haber58 Doğruluk dost kapısı Kullanıcı
  • Üyelik 10.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Bitlis
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 1771
  • Beğeniler 424 / 491
  • Ticaret 47, (%100)
Ben tam aksine düşünüyorum. Domain adı çok önemli. Adı yanında uzantısı ve domaindeki harf sayısı da önemli. Sitenin trafik kaynakları arasında sadece bağlantıyı tıklayarak gelen ziyaretçiler yok. Rastgele adres alanına yazan ziyaretçiler ile sözlü olarak web adresi duyup gelen kişiler de var. Yani adres önemli değil diyen arkadaşlara sormak isterim. Uzum.COM diye site açalım. Üzüm diye yazarsan adresi siteye girilmez.

NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN

ToTeM ToTeM Asabi ... Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Tekniker
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad S** Ş**
  • Mesajlar 120
  • Beğeniler 2 / 12
  • Ticaret 9, (%100)

haber58 adlı üyeden alıntı

Ben tam aksine düşünüyorum. Domain adı çok önemli. Adı yanında uzantısı ve domaindeki harf sayısı da önemli. Sitenin trafik kaynakları arasında sadece bağlantıyı tıklayarak gelen ziyaretçiler yok. Rastgele adres alanına yazan ziyaretçiler ile sözlü olarak web adresi duyup gelen kişiler de var. Yani adres önemli değil diyen arkadaşlara sormak isterim. Uzum.COM diye site açalım. Üzüm diye yazarsan adresi siteye girilmez.

Kısmen katılıyorum, bende her zaman "abc.com diye anlamsız 3 karekter alan adım olacağına benbunuistiyorum.com diye anlamlı bir alan adımın olmasını tercih ederim" derim.

Gel gelelim diğer arkadaşlar da görüşlerinde haklı. Tanıtımı iyi yapılmış olan bir abc.com diğer sitelere göre her ne kadar da anlamsız olsa da avantajlı olur.

Siz Google amcaya "Uzum" yazarsınız, Google amca size "Bunu mu demek istedin Üzüm" diye sorar : ).

Ben uzm.com diye bir domain için 100.000$ harcarım, emin olun dünya o vakitten sonra üzümü unutur, pazarcılar bile "UZM UZM UZM bağı 3 TL" diye bağırmaya başlar.

Günümüz reklam dünyası ...
BakalimBilelim

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al