lostyazilim
tr.link

Halk Eğitim Merkezlerine Giden Var mı ?

21 Mesajlar 3.899 Okunma
lstbozum
tr.link

Zuperman Zuperman WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğretmen Adayı
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** Ü**
  • Mesajlar 531
  • Beğeniler 55 / 97
  • Ticaret 5, (%100)

ebagcuvan adlı üyeden alıntı

Süre sıkıntım yok hocam sadece zamanı ayarlasam yeter.Meslek lisesinde okuduğum için saatler biraz sıkıntı olabilir birde dershane var ama onları ayarlayabilirsem zaman sıkıntım olmaz.

Sordunmu bilmiyorum o konudada hemen bilgi vereyim sistem değişmediyse hafta sonu ve hafta içi kursları var hafta sonu 2 gün olduğu için süre biraz daha uzuyor hafta içi 3 gündü heralde gidip gelme hafta sonları sabah başlar hafta içleri 5 den sonra baslıyordu :)

Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.
wmaraci
reklam

ebagcuvan ebagcuvan emrebagcuvan.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)

Zuperman adlı üyeden alıntı

Sordunmu bilmiyorum o konudada hemen bilgi vereyim sistem değişmediyse hafta sonu ve hafta içi kursları var hafta sonu 2 gün olduğu için süre biraz daha uzuyor hafta içi 3 gündü heralde gidip gelme hafta sonları sabah başlar hafta içleri 5 den sonra baslıyordu :)

Özelden yazıyorum hocam.

polat polat Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad Ö** P**
  • Mesajlar 93
  • Beğeniler 25 / 21
  • Ticaret 0, (%0)
Halk Eğitim kursları ücretsizdir. 12 kişi bir araya gelir ve kurs açılır. Kurs saatleri ve içeriği hakkında Halk Eğitim Merkezlerinden bilgi alınabilir.
ebagcuvan

kişi bu mesajı beğendi.

ilginciz ilginciz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Ceyrancı
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 521
  • Beğeniler 76 / 123
  • Ticaret 1, (%100)

cmcfilm adlı üyeden alıntı

Bilgisayar kursaları diyorsan bence git sıkılırsın, bunalırsın ama sertifika için git :)

Onda bir şey öğrenilebilir mi?

wmaraci
wmaraci

HknCOLAK HknCOLAK www.hakancolak.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Muhasebe, Blogger
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 874
  • Beğeniler 84 / 394
  • Ticaret 0, (%0)
İSMEK kurslarına gittim. Tek verdiğim para, 5 TL değerinde bir kitaptı. Oda adettendir diye verdik yani :) Onun dışında hiç para vermiyorsun ve MEB Onaylı sertifikanı alıyorsun. Tek şart devamsızlık yapmaman. Onun dışında sınavları yer yutarsın.

www.hakancolak.com

cmcfilm cmcfilm art Kimlik Onayı
  • Üyelik 13.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek 3B Modelleme
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad I** G**
  • Mesajlar 578
  • Beğeniler 326 / 117
  • Ticaret 23, (%100)

ilginciz adlı üyeden alıntı

Onda bir şey öğrenilebilir mi?

ben gittim 4 ay 1 ayı bilgisayar temel özellikleri açma kapama paint vs.
2.ay wordpad , microsoft 2007 word , exel gibi programlar
3.ay tarayıcıların kullanımları
4.ay zaten genellikle boş geçer birşey öğrenemessiniz.
ebagcuvan

kişi bu mesajı beğendi.

oflibaba oflibaba iç mimar Kullanıcı
  • Üyelik 13.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek iç mimar
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad Y** Ö**
  • Mesajlar 11
  • Beğeniler 0 / 5
  • Ticaret 2, (%100)
Merhaba
2d 3d yazılımları çok kısa içinde öğretmeye çalışıyorlar. Hatta bir çok kirli bilgi bile veriyorlar. İleri derece Autocad kullana birisiyim. Sadece deneme amaçlı autocad kurslarına yazılmıştım. Sadece bilgi çöplüğü başka bişe değildi

ebagcuvan ebagcuvan emrebagcuvan.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)

polat adlı üyeden alıntı

Halk Eğitim kursları ücretsizdir. 12 kişi bir araya gelir ve kurs açılır. Kurs saatleri ve içeriği hakkında Halk Eğitim Merkezlerinden bilgi alınabilir.

Hocam gittim işaret dilinde sınıf dolmuş başka sınıf açamazlarmış, AutoCad ve Solidwork için talep yokmuş müdür bey de çok bilmiş senin ne işine yarayacak o diyor, Bilgisayar kursunu sordum 180 TL dedi sertifika için bir para söylemedi.

HknCOLAK adlı üyeden alıntı

İSMEK kurslarına gittim. Tek verdiğim para, 5 TL değerinde bir kitaptı. Oda adettendir diye verdik yani :) Onun dışında hiç para vermiyorsun ve MEB Onaylı sertifikanı alıyorsun. Tek şart devamsızlık yapmaman. Onun dışında sınavları yer yutarsın.

Hocam gittim işaret dilinde sınıf dolmuş başka sınıf açamazlarmış, AutoCad ve Solidwork için talep yokmuş müdür bey de çok bilmiş senin ne işine yarayacak o diyor, Bilgisayar kursunu sordum 180 TL dedi sertifika için bir para söylemedi. Zaten 5 10 Tl bir şey olsa giderdim sıkıntı yok.

cmcfilm adlı üyeden alıntı

ben gittim 4 ay 1 ayı bilgisayar temel özellikleri açma kapama paint vs.
2.ay wordpad , microsoft 2007 word , exel gibi programlar
3.ay tarayıcıların kullanımları
4.ay zaten genellikle boş geçer birşey öğrenemessiniz.

Hocam konuştum 180 TL istiyorlar ve oradakilerin tavırları hiç hoşuma gitmedi bende çekip gittim.

oflibaba adlı üyeden alıntı

Merhaba
2d 3d yazılımları çok kısa içinde öğretmeye çalışıyorlar. Hatta bir çok kirli bilgi bile veriyorlar. İleri derece Autocad kullana birisiyim. Sadece deneme amaçlı autocad kurslarına yazılmıştım. Sadece bilgi çöplüğü başka bişe değildi

Anladım hocam zaten kayıt yaptırmadım 180 Tl para istediler, üstüne tavırları çok ukalaca zaten bende online eğitim ile uluslar arası sertifika alcagım 50 TL ye.
cmcfilm

kişi bu mesajı beğendi.

polat polat Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad Ö** P**
  • Mesajlar 93
  • Beğeniler 25 / 21
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar kurslara gidenlerden halk eğitim merkezlerinin para almaları yasal değildir. Siz kurs açarsınız eğer belgeniz varsa, devlet saat ücretinizi verir. Buda yanlış bilmiyorsam saati 8 tl civarında. Yani haftada 10 saat kurs açan bir kursiyer ayda 40 saat ders ücreti alır.

omerdurmus omerdurmus WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
  • Konum Amasya
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 67
  • Beğeniler 47 / 17
  • Ticaret 0, (%0)
Yanlış anlaşılma olmasın kursiyer değil kurs veren hoca alır ücreti hocam :) Akşam beşten önceki kurslarda ekders ücreti saatlik 9 tl, beşten sonrakilerde de yaklaşık 9,5 tl şu anda. Yıl başından sonra verigi dilimi düşünce biraz daha artar. Kursiyerlerden de hiçbir şekilde kurs ücreti, belge ücreti vb adlar altında para toplanmaz. Para toplayanlar halk eğitimin okul aile birliğine bağış adı altında alırlar paraları. Bu zorunlu bağışlar da çoğunlukla mesleğe yönelik kurslara katılanlardan alınır. Sosyal kültürel kurslar çoğunlukla öğrenci ağırlıklı olduğu için onlardan para istemezler genelde.

~~~
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al