polat adlı üyeden alıntı
Halk Eğitim kursları ücretsizdir. 12 kişi bir araya gelir ve kurs açılır. Kurs saatleri ve içeriği hakkında Halk Eğitim Merkezlerinden bilgi alınabilir.
Hocam gittim işaret dilinde sınıf dolmuş başka sınıf açamazlarmış, AutoCad ve Solidwork için talep yokmuş müdür bey de çok bilmiş senin ne işine yarayacak o diyor, Bilgisayar kursunu sordum 180 TL dedi sertifika için bir para söylemedi.
HknCOLAK adlı üyeden alıntı
İSMEK kurslarına gittim. Tek verdiğim para, 5 TL değerinde bir kitaptı. Oda adettendir diye verdik yani :) Onun dışında hiç para vermiyorsun ve MEB Onaylı sertifikanı alıyorsun. Tek şart devamsızlık yapmaman. Onun dışında sınavları yer yutarsın.
Hocam gittim işaret dilinde sınıf dolmuş başka sınıf açamazlarmış, AutoCad ve Solidwork için talep yokmuş müdür bey de çok bilmiş senin ne işine yarayacak o diyor, Bilgisayar kursunu sordum 180 TL dedi sertifika için bir para söylemedi. Zaten 5 10 Tl bir şey olsa giderdim sıkıntı yok.
cmcfilm adlı üyeden alıntı
ben gittim 4 ay 1 ayı bilgisayar temel özellikleri açma kapama paint vs.
2.ay wordpad , microsoft 2007 word , exel gibi programlar
3.ay tarayıcıların kullanımları
4.ay zaten genellikle boş geçer birşey öğrenemessiniz.
Hocam konuştum 180 TL istiyorlar ve oradakilerin tavırları hiç hoşuma gitmedi bende çekip gittim.
oflibaba adlı üyeden alıntı
Merhaba
2d 3d yazılımları çok kısa içinde öğretmeye çalışıyorlar. Hatta bir çok kirli bilgi bile veriyorlar. İleri derece Autocad kullana birisiyim. Sadece deneme amaçlı autocad kurslarına yazılmıştım. Sadece bilgi çöplüğü başka bişe değildi
Anladım hocam zaten kayıt yaptırmadım 180 Tl para istediler, üstüne tavırları çok ukalaca zaten bende online eğitim ile uluslar arası sertifika alcagım 50 TL ye.