Dedimki kendim 1-2 video atarım hitleap da açarım belki işe yarar, sonra hem hesap bir süre sonra ban yedi hemde hit artmıyodu zaten, sanırım youtube olayı çakıyor, hit yükseltmiyor. sonunda buda ban yedi.
En son dedim 2 video atayım kendim çekip sonra bunu twitterimde fln paylaşıp sitelerime koyup hit alırım ufakta olsa bişiler gelir. çok geçmeden eski ban yiyen hesaplarım yüzünden oda onlarla eşleştirilip kapatıldı.
Bir baktım adsense kapatılmış
Hesap Durduruldu
AdSense hesabınız bu giriş için şu anda devre dışı bırakılmıştır. AdSense hesabınızın durumu ile ilgili göndermiş olabileceğimiz iletiler için e-posta kutunuzuı kontrol etmenizi öneririz. Bazen iletilerimiz e-posta filtrelerine takılabilir. Bu nedenle e-posta hesaplarınızın Bulk/Spam klasörlerini de iletilerimiz için kontrol ettiğinizden emin olun.
Form doldurup itiraz bildirmeyi denedim belki tutar diye onada şöyle bir cevap:
İtirazınızda sunduğunuz ek bilgiler ve AdSense programına gösterdiğiniz sürekli ilgi için teşekkür ederiz. Hesap verilerinizi ayrıntılı bir şekilde inceledikten ve geri bildiriminizi değerlendirdikten sonra, uzmanlarımız, AdSense hesabınızı yeniden etkinleştirmemizin mümkün olmadığı kanısına vardı.
Adsense kapatıldığında şöyle bir mail gelmiş:
Bu mesajı, itirazınızın bize ulaştığını bildirmek için gönderiyoruz.
İtirazınızla mümkün olan en kısa sürede ilgileneceğiz. Ancak, çok sayıda e-posta almamız nedeniyle itirazınızı işleme koymamız bir hafta veya daha uzun sürebilir. Daha önce bu hesap için itiraz başvurusunda bulunduysanız, bu itiraz veya ilerideki itirazlar için cevap alamayabilirsiniz.
Ayrıca, AdSense hesabınızın devre dışı bırakılmasına itiraz etmenizin, hesabınızın mutlaka yeniden etkinleştirileceği anlamına gelmediğini lütfen unutmayın.
şimdi gelelim şuanki duruma yine 2 tane video atayım twitter, sitelerden reklam ile hit kasayım diyorum ama ne yapmam lazım nasıl yapmam lazım, sıfırdan temiz bir şekilde bilmiyorum.
THE END