siteyi açtıktan sonra tüm paylaşımları aynı gün içerisinde yapmayacaksan sorun yok. belirli bir zamana yaymakta yarar var çünkü. zaten ben de mesela bir konuyu 3 e bölüyorum sonra 3 makale paylaşıyorum. daha sonra 4. bir makaleyle genel olarak bahsedip makale linklerini paylaşıyorum. backlinkler çok aşırıya kaçmadığı sürece sorun olmaz. forum sitelerinde istediğiniz kadar tanıtım yapabilirsiniz ama yüksek prli sitelerden ilk başta fazla backlink almayın.
eğer bir andapaylaşımların hepsini yaparsanız ileride ne paylaşacağınızı bulamazsınız. yavaş yavaş ilerlemek en güzeli. bir de diyelim 1 keyword seçtiniz ve bu keyword üzerinde bir gün içinde çok fazla çalışma yaparsanız negatif etki yapar
eğer bir andapaylaşımların hepsini yaparsanız ileride ne paylaşacağınızı bulamazsınız. yavaş yavaş ilerlemek en güzeli. bir de diyelim 1 keyword seçtiniz ve bu keyword üzerinde bir gün içinde çok fazla çalışma yaparsanız negatif etki yapar
Evet hocam bunların hepsini biliyorum, aynı stratejiyi http://www.sistemgereksinimleri.net/ 'de uygulamıştım, ilerde yazılacak çok içerik var, açmadan önce yazacaklarım açtıktan sonra yazacaklarımın %5'i kadar az, şimdiden ileride yazılabilecek serileri not defterine not aldım, öncelikli olarak aranma potansiyeli yüksek yazılardan başlayacağım.
Tabiki de siteyi açmadan önce öyle büyük bir seo çalışması yapmayacağım, sadece ana sayfaya kelime 1 yada 2 tanıtım yazısı ile kelimenin 1. sıraya çıkmasını sağlayacağım, tanıtım için forumları aktif olarak kullanacağım ve site açıldığında yükselmek için öncelikle organik yorum çalışmasından ve sosyal medya çalışmasından yardım alacağım, eğer yetersiz kalır ise tanıtım yazısı ile ana sayfa, kategori ve 1 içerik olarak çalışma yürüteceğim.
Tüm bunlardan ziyade tek sorun içeriklerin düzenini ne yapacağım da. dediğim gibi tek tek tanıtıp 2. yazıda sadece kitapları yazıp 3. de ana kelime ile hepsini mi toplasam.