-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Programlama Uzmanıyım
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, bir haber sitesi açacağım fakat birkaç sorum olacaktı siz uzmanların değerli yorumlarını bekliyorum.
1- örneğin bir haber düşünün (ışid kobaniye girdi yada ahmet amca öldü) milliyet gibi haber siteleri ne paylaşsa 1. sıralara çıkıyor bunun olması için ne gerekiyor? pagerank değeri mi backlink mi? yani anahtar kelime bazında seo yaptırsam anahtar kelimem yok her haberimin paylaşınca 1.2. sayfalarda çıkmasını istiyorum. bazı arkadaşlardan aldığım yanıt link inşaası ile siteyi güçlendirmek gerek dediler tam anlayamadım ne olduğunu sizin değerli yorumlarınızı bekliyorum bu olay ile ilgili.
2- site içi seoyu nasıl yapabilirim ? hangi eklentiyle ? yani ben haberi paylaşınca otomatik seo işlemlerini yapsın diyorum malumunuz her haber için bir yere imleme falan yapılması imkansız.
günde ortalama 100 haber paylaşmayı planlıyorum amacım her habere 20-30 ziyaretçi çekmek.
eğer sitede bu yazdıklarımla ilgili detaylı konu varsa şimdiden özür diliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
28, (%93)
Hocam bahsettiğiniz gibi bir site yapmanız biraz pahalı olabilir.Benzer haber sitelerinden backlink alma , güncel içerik girerek sitenizin kalitesini arttıracaksınız.Haber sitelerinde hızda önemli haberi diğer haber sitelerinden daha hızlı paylaşmalısınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Twitch Partner Streamer
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
20, (%90)
Haber sitesi gerçekten çok zor ve oldukça rekabetin olduğu bir alan başarılar.
Sosyal olan her şey.
Grapixa
Piksel Terbiyecisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Günde 100 haber gireceksen zaten Google botlar gün içerisinde siteni sık sık ziyaret eder. Seo optimizasyonlu bir web siten varsa ve haberi seo kuralllarına uygun olarak yazıyorsan geriye kalan tek şey haberi ilk girmek olacak. Ben tek bir sansasyonel haberle 120.000 hit yapmıştım.