lostyazilim

Nasıl Bir Seoya İhtiyacım Var ?

16 Mesajlar 2.363 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

javadingo javadingo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Programlama Uzmanıyım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 2 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba, bir haber sitesi açacağım fakat birkaç sorum olacaktı siz uzmanların değerli yorumlarını bekliyorum.

1- örneğin bir haber düşünün (ışid kobaniye girdi yada ahmet amca öldü) milliyet gibi haber siteleri ne paylaşsa 1. sıralara çıkıyor bunun olması için ne gerekiyor? pagerank değeri mi backlink mi? yani anahtar kelime bazında seo yaptırsam anahtar kelimem yok her haberimin paylaşınca 1.2. sayfalarda çıkmasını istiyorum. bazı arkadaşlardan aldığım yanıt link inşaası ile siteyi güçlendirmek gerek dediler tam anlayamadım ne olduğunu sizin değerli yorumlarınızı bekliyorum bu olay ile ilgili.

2- site içi seoyu nasıl yapabilirim ? hangi eklentiyle ? yani ben haberi paylaşınca otomatik seo işlemlerini yapsın diyorum malumunuz her haber için bir yere imleme falan yapılması imkansız.

günde ortalama 100 haber paylaşmayı planlıyorum amacım her habere 20-30 ziyaretçi çekmek.

eğer sitede bu yazdıklarımla ilgili detaylı konu varsa şimdiden özür diliyorum.

wmaraci
reklam

SonicMaster SonicMaster Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad İ** B**
  • Mesajlar 548
  • Beğeniler 5 / 103
  • Ticaret 3, (%100)
1- google news e bağlı olabilir

günde yüz haber fazla olabilir ama bu paketi incelemenizi öneririm . 10 TL en azından google sitenize index almak için daha fazla uğrar.

http://wmaraci.com/forum/backlink-paketleri/10-tl-den-tanitim-calismasi-l-2-google-page-ranking-guncel-siteler-ucuz-search-engine-optimization-183989.html

• Üyelik 11.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 2 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

SonicMaster adlı üyeden alıntı

1- google news e bağlı olabilir

günde yüz haber fazla olabilir ama bu paketi incelemenizi öneririm . 10 TL en azından google sitenize index almak için daha fazla uğrar.

http://wmaraci.com/forum/backlink-paketleri/10-tl-den-tanitim-calismasi-l-2-google-page-ranking-guncel-siteler-ucuz-search-engine-optimization-183989.html

siteyi böyle paketler ile gerilemesini istemiyorum eski sitemde paket paket almıştım en sonunda site google dan çıkmıştı kaliteli birşeyler yapmak istiyorum yada ne yapabileceğimi öğrenmek istiyorum.

ismailaksoy ismailaksoy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 298
  • Beğeniler 83 / 33
  • Ticaret 28, (%93)
Hocam bahsettiğiniz gibi bir site yapmanız biraz pahalı olabilir.Benzer haber sitelerinden backlink alma , güncel içerik girerek sitenizin kalitesini arttıracaksınız.Haber sitelerinde hızda önemli haberi diğer haber sitelerinden daha hızlı paylaşmalısınız.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 11.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 2 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

ShadowOfGod adlı üyeden alıntı

Hocam bahsettiğiniz gibi bir site yapmanız biraz pahalı olabilir.Benzer haber sitelerinden backlink alma , güncel içerik girerek sitenizin kalitesini arttıracaksınız.Haber sitelerinde hızda önemli haberi diğer haber sitelerinden daha hızlı paylaşmalısınız.

teşekkürler yorumunuz için dediğiniz gibi güncel içerik paylaşılacak zaten botla yapmayı planlıyorum.

peki her paylaştığım haber anında 1. yada 2. sayfada çıkması için sitemde ne gibi çalışmalar yaptırabilirim ? yani hiçbir yere imleme vs yapmadan bunları yapan eklenti vs var mı ? ben sadece haberi paylaşayım ve onun seosunu otomatik yapacak program yada eklenti var mı acaba ? parası hiç önemli değil.

sinans1996 sinans1996 twitch.tv/romanticarcher Kullanıcı
  • Üyelik 01.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Twitch Partner Streamer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** İ**
  • Mesajlar 1225
  • Beğeniler 110 / 260
  • Ticaret 20, (%90)
Haber sitesi gerçekten çok zor ve oldukça rekabetin olduğu bir alan başarılar.

Sosyal olan her şey.

ismailaksoy ismailaksoy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 298
  • Beğeniler 83 / 33
  • Ticaret 28, (%93)
Hocam otomatik imlemeler tabiki mevcut ücretli isterseniz şuraya bakabilirsiniz.Ücretsizlerde var tabi araştırırsanız bulursunuz.İlk sayfa için dediğim gibi sitenizin oturması gerekiyor oturduktan sonra diğer haber sitelerinden tanıtım yazısı ve backlink alın.

• Üyelik 11.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 2 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

sinans1996 adlı üyeden alıntı

Haber sitesi gerçekten çok zor ve oldukça rekabetin olduğu bir alan başarılar.

haklısınız da hocam günde 20k lık bir hit almak çok mu zor olacaktır ?

ShadowOfGod adlı üyeden alıntı

Hocam otomatik imlemeler tabiki mevcut ücretli isterseniz şuraya bakabilirsiniz.Ücretsizlerde var tabi araştırırsanız bulursunuz.İlk sayfa için dediğim gibi sitenizin oturması gerekiyor oturduktan sonra diğer haber sitelerinden tanıtım yazısı ve backlink alın.

peki hocam şöyle birşey sorayım şimdi ben 1 adet haber paylaştım bunun hemen bütün sitelerde çıkması için yani google yandex vs bunun için ne yapmalıyım seo hakkında hiçbir fikrim yok yani kaçıncı sırada çıkacağı farketmez fakat arama motorlarının bu haberi paylaştığımı bilmesini istiyorum.
imlemeden başka yapılabilecek şeyler nedir ? önce bunları halledip sonra haber paylaşmaya başlayacağım.

sinans1996 sinans1996 twitch.tv/romanticarcher Kullanıcı
  • Üyelik 01.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Twitch Partner Streamer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** İ**
  • Mesajlar 1225
  • Beğeniler 110 / 260
  • Ticaret 20, (%90)

javadingo adlı üyeden alıntı

haklısınız da hocam günde 20k lık bir hit almak çok mu zor olacaktır ?

Wowowowow Haram ! :D Oldukça zor inşallah dilediğiniz gibi olur :D

runnerrunner

kişi bu mesajı beğendi.

Sosyal olan her şey.

Grapixa Grapixa Piksel Terbiyecisi Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Web Tasarımcı
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 141
  • Beğeniler 71 / 48
  • Ticaret 4, (%100)
Günde 100 haber gireceksen zaten Google botlar gün içerisinde siteni sık sık ziyaret eder. Seo optimizasyonlu bir web siten varsa ve haberi seo kuralllarına uygun olarak yazıyorsan geriye kalan tek şey haberi ilk girmek olacak. Ben tek bir sansasyonel haberle 120.000 hit yapmıştım.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al