-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Twitch Partner Streamer
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
20, (%90)
Herkese merhabalar arkadaşlar. Forumda bir çok satıcının çalışmalarında bu tip seo yöntemlerine yer verdiğini biliyorsunuzdur. Şimdi benim merak ettiğim bu çalışmalar nasıl oluyor. Şunu da belirtmek isterim konuyla ilgili internette baya bi araştırma yaptım sonuca varamadım forumda da detaylı bir konu açılmışsa bununla ilgili özür dilerim.
Nedir bu Facebook Seo Çalışması ? Yani nasıl yapılır ? Siteden link mi paylaşmamız gerekli ? Bilen birisi lütfen cevaplasın arkadaşlar. Açıkçası şu sıralar seo paketi alacak maddi durumum yok :( O yüzden böyle paketleri inceliyorum ve kendim o tip paketler gibi yapmaya çalışıyorum.
Sosyal olan her şey.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tekstil
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Bende takipteyim merak ettiğim bir konu
http://www.cepradyom.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** İ**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam mesela twitter link veriyor.Twitterdan 20-30 adet hesap acip takip edeni takip ederim yontemiyle her hesaptan 1000&2000 takipci yapip bu hesaplarda link paylasimi yapabilirsiniz.Jetpack wordpress eklentisi gibi eklentilere bu hesaplari baglayip otomatik olarak web sitenizde yayimladiginiz bu yazilarin linklerini twitterda paylasilmasini saglayabilirsiniz.Panda guncellemesi sosyal medya paylasimlarina cok deger verir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** İ**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Facebookta herkese acik gruplar vacok fazla uyeli.Siteniz dogrultusunda aylasim yapan acik gruplari arastirip buralarda linkinizi paylasabilirsiniz.Ya da fazla uyeye hitap edebilecek facebook sayfalari olusturup yada satin alip buralarda paylasabilirsiniz.Ama bu uzun surer tabi.