-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Üye adınızı belirtirseniz, fotoğrafları burada yayınladığınız için silinmemesi adına elimden gelen herşeyi yaparım. Özgürlüğün bize ihtiyacı var. Belki kafanız karışmış olabilir, bunun için söyledim ayrıca. Özgür internet, sizin gibiler sayesinde yerini bulacaktır.
Son bir ekleme; Emin olun, dünya var oldukça, commons'a yüklediğiniz görüntüler adınız ile var olacaktır.
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Öyle demeyin lütfen. Bu işten para kazananlar var. Ayrıca her şey para değil, şöhret kazanmak da bu işler arasında. Eklediğiniz görüntüleri kontrol ettim. Ellerinize sağlık, yurdumun sizler gibi insanlara ihtiyacı var. Elleriniz dert görmesin inşallah. Commons için biçilmez kaftan olmuş resimleriniz. Lütfen, sizden ricam madem böyle bir sevginiz var. Bundan sonra doğrudan commons'da paylaşın ve ardından istediğiniz yerde. Böylece, binlerce MediaWiki kullanıcısının sevgisini kazanmış olacaksınız. Çoğu zaman Vikipedi'de oranın resmi yok, buranın resmi yok diye kangren oluyoruz. Allah razı olsun.
Durgun sular derin akar.
Onur
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
65, (%98)
G2 ve G3 kullandım ikisi de müthiş telefonlar.. Kesinlikle telefon dünyasında benim için yerleri ayrı. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Lawyer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Apple kullanıcısı olarak beni kore malına döndürtmeyin... Fotoğraflar gerçekten güzel...
Lawyer