AKDNZ
#Sunucu Kurulumu
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ağ Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Merhaba, zenfon 5 kibar stabil ve güzel tasarlanmış fakat gelin görün ki sarjı gerçekten sıkıntılı ve zenfon 6 ile kamera farkı bayağı bir fazla. Zenfon 6ya kazma demiş üyelerden biri kazma dediğiniz telefon "2014 reddot design award" tasarım ödülünü kazanmış bir telefon. Bu arada ZenUI ye aşık olacağınızın garantisini verebilirim. Bu işi yıllardır yapan birçok firmanın arayüzüne fark atar. 2GB ram 1.6 GHZ intel işlemci ve 6 inc ekrana ilaveten 3300 mAh lık batarya harika iş çıkaracaktır, sıkıntı yaşatmayacaktır. Zira cihaz 720p lik bir çözünürlüğe sahip enerji tüketimi asgari olacaktır ve bataryası gerçekten iyi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Şu an bu mesajı Asus Zenfone 5 ile atıyorum Son derece mükemmel bir telefon diyebilirim. Oyun, kamera, internet üçünde de çok başarılı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
web yazılım
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
teknosada yerinde inceledim kamerası (arka) süper 12 13 mplere taş çıkarır telefon altı kavisli oldugundan elede oturuyor ve kolay kullanım sağlıyor tam 1 aydır incelemelerini izliyorum suan param yok olsa anında tereddütsüz alcağım telefon ön kamerasınıda test ettim gayet başarılı telefon segmentine göre casper discovery htc ve moto g ile karşılaştırılınca tek alıncak telefon
şarj sorunu firmware güncellemesi ile gittiği shiftdelete forumlarınd yazıyor yoğun kullanımda 8 9 saat çıkarıyormuş normal net whatsapp + konuşmalarda 1 günü çıkaran telefon olduğu yazıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Designer
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
zenfone 5 yerine zenfone 6 tavsiye ederim, bende zenfone 6 kullanıyorum maşallah gayet güzel telefon