-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Benim cahil ingilizceme göre elan adı biraz ilginç olmamış mı acaba? Yani sonuçta bolu british street deniliyor. Bunun Türkçe'si "Bolu İngiliz Sokağı" olmuyor mu? Doğru ise alan adı bence hiç uygun olmamış. Elbette kesinlikle keyfinizi kaçırmak istemem çünkü ada seo yönünden bakmadım. Bu nedenle kalbinizi kırmak istemem fakat benim gördüğüm bu. Teşekkürler.
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hmm, bu tür net bilgi benim için iyi oldu. Teşekkür ederim. Maalesef Düzce'de 4 yıl görev yaptım fakat Bolu ve Düzce'ye İzmir'li olduğum için o kadar ters yöndeyim. Bu nedenle, artık benim için sizin oralar asla uğrayamayacağım yerler gibi bir şey (sürç-i lisan ettiysek affola)... Siteye yaklaşık 1995 yılından bu yana webtasarım ile ilgilenen bir kişi olarak bakmamın artısı olabileceğini düşündüm. Sitede benim en çok dikkatimi çeken şey fontun uyumsuzluğu oldu aslında. Şu anda 1280X1024 ekran çözünürlüğündeyim. Bilirsiniz, bu çözünürlüğün neredeyse yarı yarıya kullananı vardır. Neyse, sitede google fontları araştırıp kullanmanızı kesinlikle öneririm. Kusurumu bağışlarsanız buradaki font sanki ilkokul deferlerimizdekine benzemiş. Umarım sizi kırmadım. Teşekkürler.
Durgun sular derin akar.