netbozum
wmaraci reklam

British Street Bolu açıldı

5 Mesajlar 838 Okunma
Toplam 5 mesaj ve 838 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

Umutist Umutist WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek eğitimci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 185
  • Beğeniler 11 / 23
  • Ticaret 4, (%100)
British Street dil okulları Bolu temsilciliği açıldı. Bolu da İngilizce öğrenmek isteyenler için modern sınıflarda, nitelikli öğretmen kadroları ile İngilizce öğrenmek artık çok kolay.

Açılışa özel toplam kurs bedelinin yarısını dil okulu karşılıyor. Bolu ingilizce kursları arayışlarınıza son British Street artık Bolu'da

British street bol temsilciliği sitesi : http:www.bolubritishstreet.com

wmaraci
reklam

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)
Benim cahil ingilizceme göre elan adı biraz ilginç olmamış mı acaba? Yani sonuçta bolu british street deniliyor. Bunun Türkçe'si "Bolu İngiliz Sokağı" olmuyor mu? Doğru ise alan adı bence hiç uygun olmamış. Elbette kesinlikle keyfinizi kaçırmak istemem çünkü ada seo yönünden bakmadım. Bu nedenle kalbinizi kırmak istemem fakat benim gördüğüm bu. Teşekkürler.

Durgun sular derin akar.

• Üyelik 12.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek eğitimci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 185
  • Beğeniler 11 / 23
  • Ticaret 4, (%100)

bilgive adlı üyeden alıntı

Benim cahil ingilizceme göre elan adı biraz ilginç olmamış mı acaba? Yani sonuçta bolu british street deniliyor. Bunun Türkçe'si "Bolu İngiliz Sokağı" olmuyor mu? Doğru ise alan adı bence hiç uygun olmamış. Elbette kesinlikle keyfinizi kaçırmak istemem çünkü ada seo yönünden bakmadım. Bu nedenle kalbinizi kırmak istemem fakat benim gördüğüm bu. Teşekkürler.

farklı bir yaklaşım tabiki. Domain normali britishstreet.com.tr ama şube açılınca ya önüne ya sonuna koymak gerekiyor. Ayrıca bolu İngilizce cadde de diyebiliriz.

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)
Hmm, bu tür net bilgi benim için iyi oldu. Teşekkür ederim. Maalesef Düzce'de 4 yıl görev yaptım fakat Bolu ve Düzce'ye İzmir'li olduğum için o kadar ters yöndeyim. Bu nedenle, artık benim için sizin oralar asla uğrayamayacağım yerler gibi bir şey (sürç-i lisan ettiysek affola)... Siteye yaklaşık 1995 yılından bu yana webtasarım ile ilgilenen bir kişi olarak bakmamın artısı olabileceğini düşündüm. Sitede benim en çok dikkatimi çeken şey fontun uyumsuzluğu oldu aslında. Şu anda 1280X1024 ekran çözünürlüğündeyim. Bilirsiniz, bu çözünürlüğün neredeyse yarı yarıya kullananı vardır. Neyse, sitede google fontları araştırıp kullanmanızı kesinlikle öneririm. Kusurumu bağışlarsanız buradaki font sanki ilkokul deferlerimizdekine benzemiş. Umarım sizi kırmadım. Teşekkürler.

Durgun sular derin akar.
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 12.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek eğitimci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 185
  • Beğeniler 11 / 23
  • Ticaret 4, (%100)

bilgive adlı üyeden alıntı

Hmm, bu tür net bilgi benim için iyi oldu. Teşekkür ederim. Maalesef Düzce'de 4 yıl görev yaptım fakat Bolu ve Düzce'ye İzmir'li olduğum için o kadar ters yöndeyim. Bu nedenle, artık benim için sizin oralar asla uğrayamayacağım yerler gibi bir şey (sürç-i lisan ettiysek affola)... Siteye yaklaşık 1995 yılından bu yana webtasarım ile ilgilener bir kişi olarak bakmak, benim de size artım olabilir. Sitede benim en çok dikkatimi çeken şey fontun uyumsuzluğu oldu aslında. Şu anda 1280X1024 ekran çözünürlüğündeyim. Bilirsiniz, bu çözünürlük az olsa da kullananı epey vardır. Neyse, sitede google fontları araştırıp kullanmanızı kesinlikle öneririm. Kusurumu bağışlarsanız buradaki font sanki ilkokul deferlerimizdekine benzemiş. Umarım sizi kırmadım. Teşekkürler.

Öneri için teşekkür ederim. Dikkate alacağım kesinlikle. Saygılar..

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al