-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
H** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hic bir zaman seo uyumlu paket diye birsey olmadi bir makaleyi 50 siteye yazmak seo degildir bu konuda arkanizdayim hocam benimde canim yandi bu backlink paketleri yuzunden
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
web sitesi
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Ben dahil seo için tanıtım yazısı alanların bir çoguna google uyarı geldi 59 linki silerek kurtuldum sayılır.Yukarda yazılanlara katılıyorum tavsiyem toplu tanıtım yazı satanlardan almayın kendinize limit belirleyin ayda 10-20 arası tanıtım paketi alın çünkü yok 100 site yok 200 site diye zamana yayılmış paket alıyorsun tek tek yayınlanma tarihi falan siteleri kontrol etmiyoruz güncel diye teması bile olmayan çöp sitelerde tanıtım yazısı yayınlanıyor sonrada googleden öğreniyoruz paketi alalı 6 ay da olmuşsa uğraş dur siteleri bulacam diye...
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Aynen Katılıyorum. Adam Manüpülasyonla, Hacklink le bilmem ne yöntemlerlerle veya düşmüş pr li domainleri alıyor. Vay efendim Tanıtım yazısı satıyorum. Sat eyvallah ta sen o sitelerden, her yazında link çıkışı yaparsan ve toplu iş alıp, aynı ip üzerinde 50-60 site barındırıp, tüm sitelerinden aynı sitelere çıkış yaparsan (makale farklı olsa bile) böyle güm diye patlar siteler, Ondan sonra google paralı bağlantı uyarısını gönderir.. Allah tan bu tür işlere pek bulaşmadım. Sitelerimin sadece birinde sorun var. Onada google dan uyarı felan gelmedi. Çözmeye çalışıyorum. Herkes bu sektörden ekmek yesin eyvallah, fakat yapılan işlerin ileriye dönük ne gibi sonuç doğuracağını da düşünmek lazım. Şimdi paket satan arkadaşlar bu forumda nasıl bir satış stratejisi izleyecek çok merak ediyorum. Umarım artık daha dikkatli davranırlar. Ve bu güncelemeye göre hareket ederler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
"Google bu kadar adwords gelirlerini düşünüyorken o balon patlayacak."
Siteminiz neye arkadaşlar anlamadım.Google amca çok güzel bir kıyım yapıyor işte.
Millet çıksın yüzlerce spin makale,yüzlerce link ile sıralama yükseltsin.
Sonra Google önlem alınca:
"Abi bu Google hep böyle.Adwords gelirleri ne zaman düşse böyle yapar!"
Nedeni ne olursa olsun çok güzel oldu diye düşünüyorum.
Ha benimde sitelerim haksız yere düştü mü? Yalan yok düştü.
Fakat kurunun yanında yaş yanıyor diye feryat etmeye gerek yok.
Güncelleme son halini aldıktan sonra siteniz muhtemel konumuna tekrar gelecektir.
uzayperformans.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
bilgisayar işletmeni
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Sürekli çuvaldızı başkalarına batırmanın da anlamı yok. Site aç bir hafta da 1.sıraya gelsin bu kadar basit mi ? Bir içerik girebilmek için günlerini harcayan insanlar var. Oradan biri çıkar spinler yada kopyalar paşam ohhh. Böyle google dan da tokat yediğinde ise adwords gelirleri yüzünden beni yaktı der çıkar.
Şimdi soruyorum hangimiz bir yerde güzel makale görüp onu sitesinde yayınladığında altına kaynak belirtiyor. Ben veriyim cevabı 1 yada 2 kişi, kimileri çaldığı makaleyi bile sahipleniyor. Türkiye de kopyala yapıştır mantığından kurtulmadıkça sitelerimiz daha çok dibe çakılır. Google doğal backlink diyor biz napıyoruz parayla satın al...
Adamlar sırf backlink satabilmek için pr güncellemesine kitlenmiş durumda. İnanmıyorsanız girin bakın.. Arkadaşın biri soruyor bu pr ne işe yarar diyor oradan biri cevap yazmış pr en yükselirse backlink satıp para kazanırsın diyor.
Neyse bende sinirliyim, seocu filanda değilim kendi halinde 3-5 siteyle ilgilenen biriyim...
www.dirilis.org | www.photoshopyap.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Webmaster | Graphic designer |
-
-
Ad Soyad
R** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
... :)
imkansız diyenler hep yanıldılar...
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
Moda Tasarım
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
vala süper yazı olmuş en güzeli doğal olarak çalışmak yıllardır asla paket satmadım sadece doğal olarak kafama göre çalıştım bi çok sitem asla düşmedi..
ama umut dünyası yarın bi başlık açın penguen 4.0 güncellemesine kadar seo paketi diye yine yok satar ))
http://www.abiyefatih.com